Koolilõpumood ootab sind Rocca al Mares!

Hei,Hei!



21 mail toimus Rocca al Mare kaubanduskeskuses suur fotosessioon kus osalesid Prantsuse Lütseumi 9a klassi õpilased.Nimelt olid nad osalenud suurel konkurssil " Parim koolilõpp Rocca al Marest" ning selle ka võitnud.Nad olid lavastanud lõpufotol kuulsa Prantsuse maalikunstniku Eugene Delacroix'i teose " Vabadus viib rahva barrikaadidele" vaimuka versiooni. Õpilaste sõnul oli konkurssil osalemine igati põnev ettevõtmine millega jäid rahule isegi vanemad.
Kokku osales konkursil 39 lõpuklassi ja auhinnaks oli 200 euro väärtuses lõpuaktuse rõivaid Rocca al Marest,lõpureis ja muidugi fotosessioon kus stilistiks oli Liisi Eesmaa ja fotograafiks Kalle Veesaar.



Kogu fotosessioon jäädvustati ja läks ülesse Rocca al Mare kodulehele kus saab tutvuda erilise moekataloogiga.Kataloogi leiad SIIT


Minu arust oli tegemist eriti ägeda ettevõtmisega,eriti kui asi puudutab koolilõpetamist.Kes meist siis ei tahaks sel tähtsal päeval hea välja näha? Ja ma leian ,et praeguses ühiskonnas ei pea kindlast just kleidis lõpetama,on ju olemas igasuguseid peeneid pükskostüüme ja muid ägedaid rõivaid millega teistest erineda .Ma mäletan,et kui mina lõpetasin,siis sai kiiruga mingi suvaline pluus ja püks selga topitud ja oligi korras,samas kui kõik teised olid uhketes kleitides ja mitu kuud varem lasknud need õmmelda/ tellida.Iga aasta vaatan ma neid lõpetajaid ja mõtlen ,et kui ma saaks uuesti lõpetada,et mida ma siis küll selga paneks?  Näiteks siit sellest kollektsioonist jäigi mulle kohe silma see punane pükskostüüm-ta on nii erinev ja hakkab kohe silma.Ja kui sa pole veel kleidi inimene ja armastad rohkem pükse,siis on ju see perfektne!:) Lisa juurde veel ainult sobivad aksessuaarid ja oledki valmis:)



Lisaks jäi mulle ka silma see imeilus sinine kleit.See on täpselt selline kleit mida saab ka hiljem kanda kuskil üritustel,sest tavaliselt need lõpukleidid kipuvad nii pidulikud olema,et pärast ühte kasutuskorda jäävadki kappi seisma.



Ka noormeestel on suur valik riideid mida endale selle tähtsa päeva puhul selga panna.Mulle just meeldib see mitmekülgsus ,mitte ainult üks must-valge kostüüm.Seega igaüks leiab oma stiilile midagi vastavat:)




Ja kui sellest kollektsioonist midagi otseselt silma ei hakka ,siis poode on ju Rocca al Mares nii palju,et kuskilt ikkagi midagi selga saab! Seega kellel lõpetamine alles ukse eest on ,siis kiirelt Õismäele shoppama!:)



No comments:

Post a Comment