Toidukunst Pakri saarel

Hei,Hei!Ma ei teagi kohe kust alustada selle postitusega,sest juttu on nii palju!:)
Alustame siis otsast-Juba teist aastat järjest toimub meie saarel selline vahva üritus nagu on Toidukunst.Tegemist on asjaga kus keset põldu pakutakse 5 käigulist gurmee roogi.Ja see aasta on mul võimalus kõigest sellest osa saada:) Põhimõtteliselt ürituse korraldajad tulevad oma asjadega sealhulgas ka külmikuga meile saarele,pannakse püsti kööginurgake ja külalistele mõeldud laud ja läheb andmiseks.Ma pean ausalt tunnistama,et kui ma esimesel päeval abitöölisena seal osalesin ,olin ma nii närvis kuna ma ei teadnud täpselt mida oodata või kuidas olla.Aga õnneks sujus kõik ideaalselt ja elamus oli nii äge et ma juba ootasin uut korda:)  Esimene päev meil ilmaga eriti ei vedanud-jube tuuline oli ja päeva tipp hetk oli ikka see kui poolel teel lauda  lendas salat lihtsalt taldrikult minema! Pidime siis ikka korralikult vabandama et sorry salat läks poole tee peal kaduma!:) Aga õnneks olid inimesed mõistvad  ja neid see eriti ei heidutanud:) Kõige selle söömise juurde kuulub ka tunnine traktorisõit kus saab pilgu peale visata meie saarele.


Teine kord meil samuti ilmaga ei vedanud ja sadas nagu oavarrest ja käiku tuli võtta plaan B ehk siis korraldada üritus meie "ööklubi" all. Võtsime nad vastu shampa ja maasikatega ja inimesed olid kohe sillas ja nii elevil:) 


Siiani on kõige rohkem elevust pakkunud meie külmik ja seda veel enam kui ta keset põldu on!:) Aga ta on tõesti äge ja endalgi võiks selline olla:)

Ja kuna tempo on meil kõigil jube kiire siis kahjuks ei õnnestunud mul toidust korralike pilte teha.Aga ma sain väikse pausi ajal peale pool esimesest  põhiroast milleks oli supp ja kui ma ütlen pool siis sellepärast et puljongit ja ahvenat ei ole veel taldrikul.Ja eelroast sain ka ühe pildi,kus on siis natuke salatit ,maasikaid ja liha ja ma ei mäleta enam mis liha see oli...aga kõik 5 käiku nägid taldrikul nii head välja ja ma loodan,et järgnevatel kordadel saan juba rohkem pildile.Ja kui kellegil tekkis nüüd huvi kõige selle vastu,siis tasub piiluda Toidukunsti Facebooki lehele mis asub SIIN
Meil on veel piisavalt kohti seega kes tahab tulla võib julgelt kirjutada oma soovist toidukunst@gmail.com
No comments:

Post a Comment