My new favourite Youtuber's!

Hei,Hei!

Ma olen juba päris pikalt mõningaid juutuubereid jälginud ja ma mäletan et mõni aeg tagasi oli mul hullult igav, lappasin neid videoid seal,et mida vaadata ja pidin tõdema,et inimesed keda jälgin ,ei postita üldse enam midagi huvitavat ja kuidagi eriti lahja on mul see pealeht seal.Niisiis otsustasin ,et kustutan kõik keda ma ei vaata,kes ei tundu enam üldse huvitav või on sooduks kuhugile ära kadunud.Ja ma asusin uute otsingutele-johadii kus ma sattusin alles hoogu! Ma vaatasin vähemalt 50+ "my morning/nightime routine" videot ,sest mulle need hirmsasti meeldivad ja nende järgi oli mul kuidagi lihtsam inimesi avastada.Ja mõnega on kohe nii,et esimesest sekundist hakkab meeldima ja mõni kohe üldse ei lähe peale.Igatahes ma olin hullult hoos ja mu uute juutuuberite list kasvas meeletult:) Nüüd on kohe nii huvitav hommikul/õhtul aega sisustada:) Lisaks osadel on veel eraldi vlogi leht ka mis teeb asja veel huvitavamaks:) Ma kunagi tegin ka postituse oma kunagistest lemmikutest.Lingi leiad SIIT. Aga aitab lobast,siin on mõningad kes said mu lemmikuks:


No comments:

Post a Comment