Mungamäel

Hei Hei!

Meil Kaleviga on juba traditsiooniks saanud, et igalõhtul käime saares ringi sõitmas.Kuna Väike saar on juba ristirästi läbi käidud,võtsimegi üks õhtu suuna Suure saare poole.Ilm oli ilus ja soe ja ideaalne  väikseks jalutuskäiguks.Me olime jätnud auto eemale ja parasjagu jalutasime läbi metsatuka kus kunagi oli asunud küla ,kui jõudsime lagendikule ja kuna päike oli just loojumas,siis see vaatepilt mis meile sealt avanes oli lihtsalt võrratu! Puud olid juba kollakad-oranžid,muru samas oli veel roheline,eemal sõid pullid rohtu ja milline vaikus.Oleks mul tol hetkel ainult telefon kaasa olnud ,oleksin lolliks klõpsinud seal ennast;) Jalutasin ringi ja aina ohkasin et issand kui ilus siin on! Ikka nii ilus! Kalev rääkis ,et selle koha nimi on Mungamäe ,et kunagi olid Jüriöö ülestõusu ajal mungad Padiselt siia põgenenud vms. Sellest kohast sai mu lemmikpaik saarel.Ma olin ikka nii rahul ja õnnelik,et olen ennast siin saarel sisse seadnud.Ja kui mul veel maja ka oleks sellises kohas ,oh siis ma oleks ju lausa taevas!:)

Järgmisel päeval tahtsin ma kindlasti tagasi minna ,et mõned pildid teha.Ilm oli ilus ja taevasse vaadates tundus ,et on isegi suvi:)












   Tagasi teel,oli päike taas loojumas ja sain sillapealt teha paar pilti sellest kuidas sügis on ka saarele    jõudnud.No ma ei tea aga minu arust on sügsi ikka ilus aeg!:) Ja tol õhtul oli kogu see lagendik samades toonides nagu need puud silla juures.Oehhh kohe ma ütlen!;)






No comments:

Post a Comment