Kardashian Beauty "Intimate spotlight"

Hei Hei!



Mõni aeg tagasi olin ma highlighteri otsingul ja lõpuks tellisin ma Feelunique lehelt selle Kardashiani sarjas oleva toote.Link tootele Siin
Arvustusi lugedes võis tootega täitsa rahule jääda.Aga hetkel on mul selle pisikese topsiga selline keeruline suhe-korra meeldib ja siis jälle mitte.Tekstuurilt on ta siidine ja kergelt puudrjas.Pigment on ka selline nii ja naa.Silmanurgas ja huulte juures jääb väga ilus aga kui tahad näiteks põsesarnadele lisada ,siis jäädki lisama,sest ta jääb väga õrnalt peale.


Valikus oli kaks tooni-roosa ja kreemikarva ja ma valisin selle kreemikarva nr 109.See toode meenutab mulle  Manhattani lauvärvi aluskreemi,värvilt ja tekstuurilt oli täpselt sama.Too aga kuivas ära...Lisaks on ta ka suht sarnane Oriflame The One lauvärvidele ümmarguses topsis.
Muidu aga jääb ta rohkem sellise sädelevana peale kui annab kuma,seega pole ta ikkagi kokkuvõttes päris see mida mina oleksin tahtnud. Ja maksta sellise pisikese topsi eest ligi 17 € on ikka suht jama.Seega minu vaatevinklist pole see higlighter küll ostmist väärt.


I ordered this highlighter from the Kardashian Beauty line and reading the reviews everybody seemed to like it.But honestly i don't know-it gives more of a sparkle than a glow.Also it looks good on my cupids bow and my eyes but on my cheekbones it just doesn't work.On a small amount it is pigmented but otherwise it is just too light and sparkly.The texture is silky and kinda of powder like. There was available 2 shades-pink and  creamy and i got the creamy 109 .So in my opinion this highlighter is not worth buying,i think you get something much better for 17€




No comments:

Post a Comment