Wishlist: Sheinside

Hei Hei!Mul on lihtsalt häbi hetkel! Nimelt avastasin ma alles nüüd selle Sheinside lehe.Tegelt ma teadsin ,et ta on olemas küll ja ,et paljud tellivad sealt aga ma kunagi ei raatsinud ise järgi vaadata,et mida see leht endast kujutab,pealegi arvasin ma ka ,et hinnad on jube krõbedad. Aga pärast Malluka postitust kus ta näitas sealt lehelt tellitud kraami ,viskasin siis ka lõpuks pilgu peale ja ma olin meeldivalt üllatunud! Riided on täitsa kobedad,hinnad taskukohased ja nii ma seal siis tunde veetsin ja lisasin asju aga soovinimekirja.Siin on mõned mis ma välja valisin:

1 comment:

  1. In the year of 2017. People around me suddenly begin to hang out with chiffon mini dress.I'm feeling curious and suspicion at the moment:"Is this a thing now?"And here's my thoughts after research and the dress that I bought.

    ReplyDelete