Review: Oriflame True Perfection exfoliating renewal mask

Hei Hei!



Oriflame has a new skin care line called True Perfection and i got two items from there-eye brightener and this mask. The line is 25+ ,just in my alley. They tube itself is small-only 50 ml and it is gel like.It contains pomegranate enzymes that exfoliates and leaves your skin fresh ,smooth and soft.
When i got it ,i was suprised,because it says exfoliating,but there are no what so ever particules in that mask! And the gel itself is so weird-it is kinda sticky and honestly it feels like slime.legit slime! It is transparent as well.It freaks me out a little!:) But the positive thing is that it smells really good!:)
As far the result -i haven't really notice that my skin looks better.It does feel soft after though..Leave it in 10 min and turing that time the mask absorbs into your skin and gives you that tight feeling.
So at the end of the day .i wasn't really impressed by that product.I definitely have had better mask's. Also i think that it was way to pricey-10 €..Not worth it!

Oriflame tuli mõnda aega tagasi välja uue näohooldus sarjaga-True Perfection ja sealt on võimalik leida nii öö-kui ka päevakreeme,seerumeid ja silmaümbruskreeme.Mina valisin aga selle nahka uuendava ja kooriva näomaski.Sari on mõeldud 25+
Tuub ise on pisike ja geelja koostisega.Sisaldab see granaatõuna ensüüme,mis siis koorivad ja uuendavad nahka,jättes selle pehmeks,värskeks ja siledamaks.
Kui mina selle tuubi kätte sain,oli üllatus suur-kus kurat on need koorivad osakesed? Kirjas on ju et kooriv?! Ma ei saanud nagu hästi aru:) Tagatipuks,see geel ise on ikka jube imelik-kuidagi kleepuv ja natuke vedel ja kui aus olla ,siis mul oli tunne,et määrin omale tatti näkku,sõnaotseses mõttes.Täitsa imelik ja vastik hakkas!:( Ainuke pluss oli see,et see lõhnas vähemalt hästi. Peal tuleks hoida seda 10 min ja sellle aja jooksul geel imendub nahk ja mingi hetk tekib see kergelt kiskuv tunne.Pärast maha pesemist on nahk tõesti tiba pehmem aga sellega ka asi piirub.Mul tuub praktiliselt tühi ja ma pole küll märganud ,et mu nahk nüüd parem või kenam välja näeb.Hind sellel tootel oli kuskil 10 € kanti ja kokkuvõtteks mina selle maskiga rahule ei jäänud ja olen ka paremaid näomaske proovinud.




No comments:

Post a Comment