New goodies!

Hei Hei!It's been a while since my last haul post and here are some stuff that i have gotten this month.Let's start with clothes.Also it has been a while since i went to Paavli  and luckily i got couple of things because man,this place was crowded! I got two basic v-neck t-shirts-oh,i love those type of shirts!:) Also i got this adorable blue heart skirt that has pockets and it is perfect for summer:) 
From Oriflame i got this badass looking necklace.It is actually so light weighted that it is not noticeable at all when i wear it.And usually i don't buy "golden" jewerlly,i am more of a "silver" type girl but that necklace is just gorgeous.

Minu eelmisest ostu postitusest on juba terve sajand möödas.Näitangi nüüd mõned asjad mis olen selle kuu jooksul saanud/ostnud.Alustame riietest: Minu viimasest Paavli käigust on ka juba terve igavik möödas ja johadiii kus oli see koht aga rahvast täis esmaspäeva hommikul 11! Eriti hoogsad olid emad kes olid lapsevankritega tulnud-ega ei ajanud närvi! Sain siiski paarile asjale näpud taha ja väljusin sealt võidukalt kahe lihtsa t-särgiga millel on v-kaelus.Sellised särgid on mu lemparid!:) Mõlemad olid 1€.Lisaks sain ma ka üliarmsa sinise seeliku südametega millel on veel taskud.Jube kerge ja mõnusalt lendlev,super suveks!:) Hinnaks oli 4€
Oriflamest tellisin selle eriti vinge kaelakee.Tavaliselt ma kullatud ehteid ei kanna aga see lihtsalt jäi silma.Lisaks on ta ülikerge kaelas:) Hinnaks 9.99 Like most of Estonian bloggers,i also got package from Dove.It was filled with 3 different toothpasts.shower cream,self -tanner and a soap.The self -tanner is my all time fave and i just finished my old bottle so the new on came just in right time:) Also i have never tried Signal products before .so i am excited!:)

Nagu enamus blogijaid ,sain ka mina Dove'lt pakikese milles olid 3 erinevat hambapastat.seep.dušigeel ja isepruunistuv ihupiim.See ihupiim jõudis minuni täpselt õigel ajal ,sest ma just kasutasin vana ära:) Liskas pakuvad need hambapastad ka põnevust ,sest ma pole varem Signali tooteid proovinud,seega valged kikud on tulekul!:)


I just turned 27 and i swear that the moment i did ,my face just aged! I suddently have wrinkles..i have no idea how is that impossible and my skin looks just so saggy and grey..So i got this exfoliating renewal mask and i have tried it and i have no idea why it is called exfoliating-there are zero grains,but i'll do a review later on that.Then i got this Skin Perfection day cream by L'Oreal and so far i like it. Also i got this Batiste dry shampoo in Tropical.I haven't seen this before and i took the sample size just in case and i love it! It smells like Pina Colada:)

Ma võin vanduda,et kui ma 27 sain ja sellest pole veel kuudki täis,siis mu näonahk lihtsalt päeva pealt vananes! Kortsud,hall,tuhm ja lõtvunud nahk! Niisiis tellisin omale Oriflamest selle kooriva ja nahka uuendava näomaski.Aru ma siiski ei saa miks kooriv,sest seal puuduvad terad aga sellest kunagi hiljem.Samuti ostsin L'Oreali nahka uuendava päevakreemi ja mulle täitsa meeldib:) Lisaks ostsin ma uue Batiste kuivšhampooni,ma vähemalt arvan ,et see on uus,sest ma pole seda Troopika oma ennem näinud.Võtsin selle pisema pudeli igaksjuhuks ja minule meeldib! Lõhnab nagu Pina Colada!:)Last but not least ,i got tablet.I have been wanting one and by dear hubby got one for me:) It is a Lenova Yoga tablet 2 silver and i don't know much about those things but i love it! It is a little heavy but i can handle it.Now i just have to buy the cover and i am ready to go out!:) 

Viimase asjana mis ma see kuu sain on see Lenova Yoga 2 hall tahvelarvuti.Mul juba pikemat aega mõlkus see vidin mõttes ja lõpuks elukaaslane ostis mulle ära.Kuigi ma olen tehnika osas suht võhik,siis seda vidinat on imelihtne kasutada ja kui ma nüüd veel kaaned ka saaks ,siis ma olen uksest väljas selle aparaadiga! Ta küll on natuke raske võitu aga ega see mind takista teda igalepoole vedamast!:)

2 comments:

  1. Mis need emad siis tegid, et närvi kohe ajasid :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niigi kitsas vahes polnud enam ruumi kui nad seal oma vankritega seisid.Aga ei ma saan täiesti aru,emad tahavad ka šopata;)

      Delete