Review: L'Oreal Skin Perfection Radiance Revealing Gentle Exfoliator.


L'Oreal came out this new face scrub that claims to give brighter,smoother skin with no tight feeling.But is this really so? For my skin type,it did nothing but broke me out so badly! At first i didn't realize it until it was too late.My skin hasn't been this bad in ages. Now that i haven't use it for a while,my skin has come a little better.

L'Oreal tuli välja uue nahka täiustava koorijaga,mis lubab siledat ja kirkamat nahka.Aga minu naha puhul see ei toiminud kohe mitte ültse! Toode tekitas mulle nii jubedad vistrikud ja mu nahk pole juba ammu nii jube välja näinud.Ma ei saanud algul arugi ja kui sain siis oli liiga hilja,kahju oli juba tehtud.Nüüd kus l6petasin kasutamise,taastub mu nahk samm sammult.


The product has sheer gel like consistency with brown exfoliating particules.They are really small and not  noticeable.I really liked the smell -like fresh peaches in a tube:) It indeed doesn't leave thight feeling after washing,skin feels nice and fresh.I notice that my skin got worse like after 2 weeks of using it and before that nothing else ,no smoothness,no brightness.I am really dissapoined about that product,hoped it would suit for me but it didn't go like that way.

Toode on läbipaistev geeljas pruunide kooriavte osakestega.Terad on aga üliväiksed ja vaevu tuntavad mis mulle meeldisLisaks l6hnas ka veel fantastiliselt-nagu värsked virsikud! Nagu lubatud ei jäta ta pingul naha tunnet peale pesemist.Nahk jääb pehme ja värske.Ma avastasin umbes pärast kaht nädalast kasutamist, et nahk läheb halvemaks,punne tekib juurde,mitte ei lähe ära.Kuna mul oli just see aeg kuust siis pidasin seda selle süüks kuna siis tekib mul tavaliselt veits rohkem punne.Aga kui asi oli läbi ja punne ikka tuli arvasin, et stress jne kuni l6puks tabasin ära, et asi on tootes.Muidu aga ei pannud ma küll mingit siledamat ja säravamat nahka tähele.Olen jube pettunud,lootsin, et olen leidnud järjekordse toote mis mulle sobib aga seekord läks teisiti.Pole vist m6tet mainida, et see toode jääb minust edaspisi poelettidele.


Oled proovinud antud toodet? Kuidas sobis?
Have u tried this before?  How was it?

5 comments:

  1. it's a shame it didn't work out! thankfully it wasn't that expensive!

    www.article21.co.uk

    ReplyDelete
  2. Ka mulle tekitas antud näokoorija ning veel sarjas olev päevakreem JUBEDAD punnid. Nahk muutus koledaks juba peale 2-3 kasutuskorda ning nüüd, kus tooteid juba nädal aega ei kasuta on punnid ikka veel näos :( Kasutan nüüd ravikreemi ning loodan näo korda saada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on jah nagu nii nõme et osad tooted nii teevad.Loodan ,et saad oma naha korda!;)

      Delete
  3. It was a very good post indeed. I thoroughly enjoyed reading it in my lunch time. Will surely come and visit this blog more often. Thanks for sharing. CBD Skin Care

    ReplyDelete