Movie review: White house down// Rünnak Valgele Majale


Huge movie fan like i am i had to see this movie and this was the best one that i have seen in a while:) But let's be honest,i only watched because of mr Tatum!:) My god was he hot and super fast:)

" While on a tour of the White House with his young daughter, a Capitol policeman springs into action to save his child and protect the president from a heavily armed group of paramilitary invaders."

The movie was super intense,had funny moments and kept u awake the entire time:) I finished my popcorn and my coke pretty early so i took my straw and started chewing it.It was that intense!:) Usually i don't like children in a movie but this time the little girl was pretty smart and wasn't the usual screw up type of kid. And when mr Tatum took off his suit,then it was heaven to me:) And Jamie Foxx did a pretty good job well playing the president,very cool man:) I link the trailer below if u haven't seen it yet.I defenetly recomend watching it!:)


Suur filmi fänn nagu ma olen,pidin seda filmi nägema! Loomulikult oleme ausad-kui poleks seal härra Tatumit peaosas mänginud,oleks see mind täiesti külmaks jätnud:)See oli üks paremaid filme mida ma viimasel ajal näinud olen.Ülimalt p6nev,huumorit ja actionit.Räägib see mehest kes läheb oma tütrega Valgesse maja kus ta üritab tööotsa saada ja l6petab eksursiooni grupis.Asi läheb käest ära kui pool majast 6hku lastakse,presidenti tahetakse tappa ja tütar kaob silmist.
Ma olin filmis nii sees et närisin oma joogik6rre nii ära et sellest ei jäänud midagi järgi!:) Kordagi ei tekkinud m6tet et issand kui igav v6i et mis ma 6htuks süüa teen.Tavaliselt mulle lapsed filmides ei meeldi kuna nad hädaldavad ja keeravad mingi jura kokku,aga seekordne laps oli tegelikult üsna vapper ja tark. Ja kui härra Tatum oma ülikonna seljest heitis ja valge särgi väele jäi,olin ma lausa taevas:) Ta oli nagu nii kiire k6ikides tulistamis stseenides,v6ttis lausa ahetama ja haarama tooli servast!:)Aga k6ik l6ppes hästi ja olen nii rahul selle filmiga.Soovitan soojalt!

No comments:

Post a Comment