Esmamuljed! #1

Hei!


Tegin oma rahakotile nats liiga ja soetasin paar asja.Selles on tegelikult süüdi see Oriflame laineripintsel.Kohe kui ma seda kataloogis nägin,pidin selle saama.No ja loomulikult oli mul vaja ka lainerit selle juurde.Igatahes ma ei suutnud oodata ja muudan taktikat ja teengi sellise pisikese esmamulje postituse.

Bys meigisvamm
Leidsin selle Tallinna Kaubamajast hinnaga 4.90. Ma jumaldan oma Real Techniques meigisvammi ja mõtlesin,et vaatan kas sellest Bys omast ka asja saab.
Esmamulje pole just kiita! Aga noh seda oligi arvata.
Kohe märkasin,et ta ei ole üldse nii elastne ja vetruv kui on RT svamm.
Märjaks tehes ei paisunud ta ka nii märgatavalt ja vett välja pigistades oli ta ikkagi kuidagi kõva. Lisaks märkasin,et ta ei võtnud kohe oma normaalset kuju tagasi,jäi jube lopergune. Läks nats aega ennem kui ta oma kuju taas tagasi võttis aga väiksed sellised lohud olid ikka sees.

TAVALINE                                                                              MÄRG

Märg ja lopergune

Jumestuskreemi peale kandes tundsin nagu tupsutaks tennisepalliga oma nägu!😄 Nii kõva oli lihtsalt!Kreem ei jäänud korralikult peale,svamm imes selle kõik endasse ja korralikust katvusest ei tulnud midagi välja.Igatahes võin juba ära öelda,et selle järgi mu käsi ilmselgelt enam ei küündi. Ja ma ei usu ka et kui seda järjepidevalt kasutan,et siis muutub paremaks.

I love my Real Techniques sponge and i wanted to try this Bys one and see if it`s good.Well, as i thought -it wasn´t! 
The first thing that i noticed was that it was super firm and tight and didn´t had this bouncy effect that RT has.
Adding water didn´t make any difference.It was still quite firm.Also when i squeezed it,it stayed in a weird shape and took some time when it took back it´s original shape.Even then there still was some bumps.
Applying my foundation was like hitting my face with a tennisball! It was so hard ,no bouncyness at all! The coverage was bad,i had to dab and dab and still nothing.It soaked up all the foundation.
I can tell you that i am not gonna use this sponge ever again.I don´t think that it´s possible to make it work .

Nyx geellainer ja Oriflame laineripintsel
Üks minu nõrgeimaid kohti on lainer. Jumala nimel,ma ei saa asjaga hakkama.Üks põhiprobleeme on see ju et ma olen pime!😄 Nii raske on midagi teha kui su nina on vastu peeglit ja käed jäävad ette  jne.Ühesõnaga ei !
Kui nägin,et Oriflames on selline pisike laineripintsel saadaval,võtsin selle kohe ära ,lootes et võibolla tuleb midagi.
Kahjuks aga kataloogis geellainerit saadaval polnud ja leidsin siis selle Nyx laineri samuti kaupsist.Oi jumal kui kallis see pisike (2,64g) tops oli.-peaaegu 11 euri.Aga noh see on ju ikkagi Nyx ja tahtsin hirmsasti proovida.

I suck at doing my eyeliner.The problem is that my eyesight is so bad so it is a struggle.
I hoped that this eyeliner brush would help .But first let´s talk about that liner.I was a little dissapointed.The texture is kinda dry and sticky at the same time.Colour is patchy and not jet black.It was hard to get straight line,fixing it and going over.I was expecting more.But i still have to play around it and see if it gets better.

The brush at the other hand was good.I was suprised how easy it was to move around and hold it.I did my best to do a decent cat eye and i think if the liner was a little better,i could have done even better job.But i have to use another brush to see if it makes any difference on the liner and applying the product.So far i like the brush.Also i forgot to say that the eyeliner is waterproof and so far it has not smudged or stained my eyelids.




Esmamulje lainerist on selline segadusse ajav.Esiteks ta oli kuidagi kuiv tekstuurilt aga samas ka kleepuv.Ma ei saanud nagu hästi aru.Joon ei jäänud süsimust,pigem ebaühtlane.Kuivas ta ka hästi kiiresti ja üle teha või parandada oli ka raske.Mul on ta hetkel kaks tundi peal olnud ja siiani pole ta veel laiali läinud ega määrinud. Ma just avastasin karbilt lugedes et see on veekindel!- jess!😊


Aga kuna tegemist on esmamuljega ,siis ma ei hakka liialt targutama ja katsun edasi mängida ja proovida ja pealegi äkki oli asi üldse pintslis.Kahjuks mul teist pintslit polnud seega ei oska täpselt midagi öelda.

Mis puudutab aga pintslit siis olin üllatunud. Hämmastavalt lihtne ja oli seda kasutada.Ta on äärmiselt pisike ja peenike ,et väga mugav oli käes hoida.Harjased olid kohe harali kui korgi eemaldasin,aga ei olnud nii pehmed ja vetruvad kui arvasin olevat.See oli igati positiivne.




Ma üritasin anda endast parima,et saada mingigi normaalne joon.No ütleme nii,et kui see lainer poleks nii kuiv ja kleepuv olnud siis oleksin saanud parema ja ühtlasema joone.Need harali tutid pintslil ei häirinud ja ei seganud.Kuna mul on heledad ripsmed ,siis üritasin võimalikult ripsmepiiri lähedalt tõmmata aga ei õnnestunud.Esmamulje on aga hea,mulle see pintsel meeldib,kui saaks nüüd selle laineri ka kuidagi paremaks,siis ma oleks seitsmendas taevas!


Oriflame Instant Extensions ripsmetušš
Esmamulje sellest tuššist on sellinene mehh.Hari on tal selline keerdtrepi või DNA molekuli  kujuline.Tušš ise on minu jaoks esialgu liiga vesine.Lasen tal veits seista,äkki läheb ajapikku paremaks.Võin kohe ära öelda,et ta hakkab määrima,olen selles 100% kindel.Aga vaatame ,äkki ei hakka.Peale kandes esimest kihti aga olin üllatunud kui eraldatuks ja loomulikuks mu ripsmed jäid.Natuke pikkust tuli ka juurde.Aga kuna ma olen kahe kihi neiu,siis lisasin teise ja see rikkus asja ära.Kohe olid ripsmed tükkis ja kaotasid selle loomuliku võlu.Hetkel nagu rohkemat ei oskagi midagi öelda.Katsetan edasi ja paari kuu pärast tean juba rohkem😊

The mascara was ok.It didn´t impress me that much.It is quite liquidy and i am sure that it will smudge like hell.The wand looks like a DNA molecul or someting like that.I liked how the first coat made my lashes look-they where so separated and natural looking.But i am a two coat kinda girl,so i added more and it totally ruined the look.Lashes where clumped and looked like i added more than 2 coats.But we will see in couple of months what i really think.







1 comment:

  1. I've saved your site and I'm including your RSS feeds to my Google account.

    ReplyDelete