Review: L´Oreal Smooth sugars clear scrub näokoorija

Hei!


Alates sellest kui ma selle sarja tooteid telekast nägin,pidin ma need omale saama.( Nagu enamus asju mida ma kuskilt näen!😃) Ma kannatlikult ootasin,et need kohaliku poodi jõuaksid aga mida aeg edasi - mida polnud,olid need koorijad.Seega kui viimane kord Tallinnas käisin,siis kaupsis käies märkasin neid seal.

So recently L'Oreal came out with 3 different face scrubs.I manage to get this clear one with kiwi seeds.I have been eyeing them for so long.
It is a face scrub that contains 3 different sugars ( white,brown and gold) and kiwi seeds for gentle exfoliation.Kiwi seeds smooths skin surface,while peppermint oil reduces blemishes and lemongrass oil helps to purify pores.The skin is left soft,fresh and clean.It is also suitable for lips

Tegemist on 3-st looduslikust suhkrust (pruun,kuldne ja valge) ja kiiviseemnetest koosneva näokoorijaga,mis puhastab ja eemaldab komedoone.Kiiviseemned aitavad siluda naha tekstuuri.Lisaks sisaldab see ka piparmündiõli mis vähendab laike ja muid ebakorrapärasusi nahal ja sidrunheinaõli mis aitab komedoone puhastada. Tulemuseks on värske,särav,puhtam ja pehmem nahk.

I can´' get over how good this product smells! It is so fresh,i can defenetly smell the lemongrass and pepermint.It is just so good!
The texture is quite thick,sugar particules are there but they are not harsh and they melt quickly.I also like the kiwi seed,they give a little something-something after the sugars have melted.


Ma ei saa üle ega ümber sellest kui paganama hästi see toode lõhnab! Nii värske ja samas on tunda seda sidruniheina ja piparmünti,samas jällegi magus ..fantastiline kohe!❤
Tekstuurilt on ta hästi paks,suhkruterad on tunda aga näol olles on nad õrnad ja sulavad ruttu.Mulle meeldib et suhkur sulab ja kiiviseened jäävad alles ja lisavad natuke seda "midagigi" -Ma ei tea kas see kõlas nüüd loogiliselt aga mulle nii igatahes tundub ja meeldib.

It also heats when it is on your face and gently rubbing and adding water. It is also suitable for lips so this is extra good.
 I  have been using it for 3 weeks no for twice  a week and i think that my pores and blackheads are less noticeable.It might be just in my head but i kinda see the results.
But it makes my skin so super soft and fresh.I really like it and recomend it .I can´t wait to try out the rest of the collection!

Kasutades toode soojeneb kokkupuutel nahaga mis on jällegi suur pluss minu märkmikus ,kuna mulle meeldivad sellised isesoojenevad tooted.Alguses ma nagu ei saanud seda õiget efekti kuna mu nahk polnud piisavalt soe ütleme siis niimoodi aga saunas olles vot siis alles saab selle õige efekti kätte.Nagu ma ennist ütlesin siis sobib see ka huultele.

Olen seda nüüd juba paar head nädalat kasutanud,2x nädalas ja võibolla on mu komedoonid vähem märgatavamad? Ma ei tea? Ma ise küll nii arvan. Aga pärast koorimist on nahk küll super-super pehme ja värske. Hind sellel pisikesel topsil oli küll veits krõbe-pea 13 euri aga no ma ei kurda,mulle väga meeldib see koorija ja ootan juba et saaks teised kaks ka ära proovida.





2 comments:

  1. I have read your blog it is very helpful for me. I want to say thanks to you. I have bookmark your site for future updates. sugar scrubs for sale

    ReplyDelete