Review: Mixa kreemid

Hei!


 Mulle saadeti suvel testimiseks kaks Mixa kreemi.Olen nüüd neid usinalt kasutanud ja arvan ,et on aeg tagasiside anda.
Mixast olin ennem kuulnud ja teadsin,et see sobib tundlikule nahale.Minu enda näonahk on ka selline hästi tundlik ja iga kreem talle ikka ei sobi.Seega olin põnevil😊

Sain katsetamiseks näokreemi ja käte/kehakreemi.

Couple of months ago i got two Mixa creams to test out. Because my skin is so sensitive, i was pretty excited to use them.

Mixa hüaluroonhappega rikastatud geelkreem:


Tegemist on kuivale ja tundlikule nahale mõeldud geelkreemiga,mis niisutab ja rikastab nahka.Sisaldab glütseriini ja sheavõid.Sobib igale vanusele.
Mulle see kreem meeldis,ta oli kerge,imendus hästi,lõhn oli okei,nahk jäi mõnusalt niisutatud aga,nüüd tuleb aga ,mu näonahk-jonnakas nagu ta on,ei võtnud kreemi omaks.Mingi hetk tekkisid need suured valusad punnid.Jätsin kasutamise pooleli,kõik oli ok ja alustasin uuesti ja punnid tulid tagasi.Kahju! Kreemil oli potensiaali.Aga pole hullu,raisku ta ei lähe,kasutan ta lihtsalt kätekreemi näol ära. Kui kellegil nii valivat näonahka pole ja kannatab  kuivuse käes ainult,siis soovitan proovida.Saadaval on ta näiteks Prismades ja Tallinna Kaubamajas.

The first product was a hyalurogel light gel cream for sensitive and dry skin.It contains glycerin and shea butter.Perfect for all skin types. I really liked that cream.It was super light,absorbed quickly,left my skin super soft and moist.But,there is a but..because my skin is so sensitive and it is really picky about creams,then i started to have really big and painful bumps on my skin.I stopped for a while,skin went back to normal ,started again ,same thing happened.So i am really sad that my skin didn't like that cream. But who has just dry skin ,then it's perfect!😊 Also, i am just gonna use it up as a hand cream.


SOS Cica kreem:


Tegemist on nii öelda  SOS kreemiga,mis aitab sind hädast välja kui sul on mingi kuiv koht näiteks kas küünarnukil,põlvel või lihtsalt käed vajavad hädasti niisutust.Kreem ise on hästi tahke,meenutab veits  seda sinises topsis olevat Nivea kreemi tekstuurilt. Lõhn meenutab mulle kunagi mingit salvi saialillest mis vanaema mulle kätele määris talvel.Kuna ta on koostiselt tihkem,kulub sisse imendumiseks nats aega.Ja ma olen nüüd täiesti aus nagu ma ikka olen selliste tagasiside postituste juures,siis ma ootasin rohkem sellelt kreemilt.Ta nagu korraks niisutab ja siis muutub kuivaks tagasi.Nahk jääb selline veits rasune ja samas kuiv.Mulle nagu ei meeldi see kombo.Kuid imelikul kombel see kreem sobib jälle mu näole.Kasutan hoopis seda näokreemina ja seal on värk hoopis teine.Imendub kiiremini sisse,jätab hästi niisutatuks naha ja ei tekita neid punne.Vot sulle siis dünaamikat!😊 Kreem ise on muidu parabeeni -ja parfüümivaba.

The second cream is so called SOS cream for your hands,body and face.It is really thick and because of that ,it takes some time to absorb.The smell reminds me a marygold flower or something like that.And i am honest here,like i always are-i don't really like this cream.It doesn't moisturize,it sinks ink for a little and then gets dry again.Also skin feels kinda greasy and dry at the same time..i don't know,really weird combo and i am not a fan.But in a weird  way,this cream suits on my face.It moisturizes well and doesn't break me out.Well thank god for that!😊 Also it's paraben -and perfume free👍





No comments:

Post a Comment