Review: L´Oreal Extraordinary Clay

Hei,hei!



Mõni aeg tagasi sain L´Orealilt paki mis sisaldas nende uue sarja Extraordinary Clay tooteid. Nende kuivšampooniga olin juba varem tuttav ja oli saanud kiirelt mu lemmikuks,seega olin põnevil ka teiste toodete proovimise üle.
Nimelt antud toode sobib suurepäraselt neile kelle juuksed lähevad kiiresti rasuseks ( mina eesotsas)
Tooted sisaldavad 3 savi mis on puhastava toimega.( roheline,sinine ja valge). Muudab see juuksed värskeks ja püsivad puhtad kuni  72 tundi.

Šampoon & palsam:


Šampooni juures meeldib mulle kõige rohkem selle lõhn.Mulle meeldib alati katsetada šampooni ka eraldi ,et oskaksin rohkem midagi öelda aga nagu ikka,juuksed jäid meeldivalt siledad,lõhnasid hästi ja olid tervema väljanägemisega.Aga kindlasti tahaks ka palsamit sinna juurde.
Palsam aga meeldib mulle vist kõige rohkem.Kohe ,isegi sekunditega kui seda juustesse kandsin,muutusid juuksed nii siledaks.See oli lihtsalt hämmastav.Juuksed ei olnud rasked ja pärast kuivatamist nägid nad veel säravamad ja tervemad välja:) Aga see siledus ,see on lihtsalt nii mõnus❤

Mask ennem šampooni:


Ma olin alguses segaduses,et mis mask ennem šampooni? Tavaliselt on ju vastupidi?  Pakendil puudus ka info et mis ja kuidas ja miks?! Googeldades leidsin,et tõesti,tegemist on maskiga mille kannad ennem šampooni kuivadele juustele ( just juurtele) Ootad 5 min mille käigus mask siis imab kogu rasu ja muu kraami endasse.Seejärel masseeri ja loputa põhjalikult.
Ma kohe ei tea mida sellest maskist arvata.Esiteks mul ununeb koguaeg seda kasutada.Teiseks ei meeldi mulle eriti selle lõhn-meenutab mulle midagi sellist haput ja kuiva,aroonia on esimene asi mis pähe tuleb.Tekstuurilt on ta selline tihke ja pudingu moodi.Põhimõtteliselt näeb välja nagu savi.Sisse masseerides olid juuksed sellise kuiva tekstuuriga ja mulle eriti ei meeldinud.Eraldi ma seda nüüd just ei ostaks.On olemas ka paremaid maske.

Kuivšampoon:


Sellest ma juba mõni aeg tagasi ka kirjutasin.Oli üks mu lemmkuid.Hästi hea lõhnaga,kerge,jätab juuksed värskeks ja meeldivaks.Ei ole kleepuv ega jäta ( vähemalt blondidele juustele) seda jahust pulbrit.❤

Kui nüüd kokkuvõtta siis algul esimesed kaks nädalat kuskil ei märganud ma,et mu juuksed on kauem kui kaks päeva puhtad.Tavaliselt pean ma juba neid teise päeva õhtul pesema.Mõtlesin,et okei,kui nii siis  nii aga nüüd kuu hiljem pean tõdema et ka kolmanda päeva hommikul on nad veel puhtad ja piisab ainult kuivšampoonist ja heal juhul saab ka veel neljanda päeva hommikul sellega hakkama aga õhtul oleks vaja juba pesu.Seega olen igati rahul ja kindlasti ostan oma raha eest uuesti!


No comments:

Post a Comment