Review: NEW! Stenders Body treatment line

Hei,Hei!



Mõni aeg tagasi tuli Stenders välja uue kehahooldussarjaga mis pinguldab ja kontuurib kehavorme. Sarjas on kolm toodet: Kehakontuure vormiv seerum,Detox kehakoorija ja tselluliidivastane massaažiõli.Olen neid nüüd usinalt kuu aega kasutanud ja kirjutan nüüd veits lähemalt nendest:)

Stenders came out with a new body treatment line that helps shape and trim your body.They have three items in the line:  a body serum,body scrub and a anti -cellulite oil.I have been using them for a month now and so far i really like it:)

Kehakontuure vormiv seerum:


Tegemist on eriti kerge seerumiga mis imendub nahka kiirelt ja on sügavalt niisutav.Sisaldab see 5 väärtusliku õli:aedpiparmünt,sidrun,bergamont,magus-ja mõruapelsin mis aitavad nahka prinkust säilitada.Kofeiin ja neemipuulehe ekstrakt toniseerivad ja parandavad naha elastsust.Nahk jääb siledam ja pringib ning säilitab oma kontuuri.
Tegemist on tõesti ülikerge kreemiga,ta on kergelt isegi sellise veits jahutava toimega ja imendub nii kiiresti sisse,et paari sekundi pärast pole nagu üldse aru saada et oleksid midagi endale peale määrinud.Nahk jääb tõesti sile ja niisutatud.Lisaks sellele on kogu selle toote sarjal nii hea lõhn.Selline taimne ja tsitruseline.Mulle igatahes meeldib!:) Mis aga kogu sellesse kehakontuure vormivasse punkti puutub,siis ma otseselt nagu ei ole veel midagi täheldanud,et midagi oleks nüüd muutunud aga mulle see kreem igatahes meeldib:)

It's a deeply moisturising body serum that is really light weighted and absorbs quickly.It contains 5 different oils for skin to be firm-spearmint,lemon.bergamont sweet and bitter orange.Caffeine and neem leaf extract helps to tone the skin and improves it's elasticity.Skin feels smoother and suppler.
First of all i have to say that i really like the smell of the line.It has that citrusy / herb kinda of  smell. It is super light and absorbs so quickly into yours skin that it feels like you have nothing on.It leaves the skin really smooth and soft. So far i have not noticed any differences on my body shape-it looks the same but i still like the serum a lot:)

Detox kehakoorija:


Tegemist on naha tekstuuri parandava kehakoorijaga,mis on 100% looduslik ja koosneb samuti 5 erinevast õlist mis aitavad säilitada naha prinkust.( piparmünt,sidrun,bergamont,magus-ja mõru apelsin)Glütseriini ja neemipuu ekstrakt niisutavad ja taastavad naha elastsust.Koorija puhastab ja eemaldab nahalt surnud rakud ,samal ajal pakkudes kerget massaažiefekti.Varustades seda hapnikuga ja elustades väsinud nahka.Nahk jääb meeldivalt sile ja niisutatud.
See kehakoorija sai kohe mu lemmikuks! Kohe kui ma kaane avasin ,siis see lõhn lummas mu nii ära et ma ainult istusin ja nuusutasin seda nagu mingi pooletoobine:) Tekstuurilt on ta selline veits kleepuv kuna tegemist on suhkru põhise koorijaga.Suhkru terad koorivad õrnalt ja sulavad kiirelt hõõrudes.Pärast loputamist jääb nahk nagu üüber sile ja nii pehme.Väga super lux koorija!:)

A skin's texture refining body scrub made with 100% natural exfoliants and fortified with 5 firmness enchanted oils ( lemon ,spearmint,bergamont,sweet and bitter orange) By thoroughly eliminating old cells and deeper impurities ,the scrub delivers a pleasant massage effect to improve microcirculation and oxygen supply to new cells,reviving tired -looking skin,leaving it feeling smoother and more perceptive to deeper hydration.
It instantly took my heart! The smell is just so incrediable to me.It is a little sticky because it is sugar based.Sugar  exfoliates the skin super gently and melts through out the process.After rinsing the skin feels super,super smooth and soft. A really good body scrub in my opinion!:)

Tselluliidi vastane massaažiõli:


Looduslik õli mis sisaldab 5 erinevat õli ( sama nagu eelnevas kahes tootes).Viinamarjaseemene-ja magusmandli õli aitavad nahka pehmendada ja saavuada silmnähtavaid tulemusi.Nahka pidevalt masseerides aitab see stimuleerida mikrotsirkulatsiooni ja parandada ning kaitsata naha elastsust ,muutes selle siledamaks ja vähendades apelsinikoore efekti.
See toode meeldib mulle kõige vähem.Esiteks on ta minu jaoks liiga õline,teiseks imendub ta nii aegalselt sisse ( kuigi on öeldud et masseerida tuleks ligi 5 min ,aga  isegi pärast seda ei taha ta sisse imbuda!) Lõhn on sama nagu eelmistel aga rohkem on tunda sellist õlist lõhna,kohati on tunne nagu tegemist oleks oliiviõliga.Ja kuna  tegemist on õliga siis käed jäävad õliseks isegi siis kui ma olen suutnud ta jalgadesse kuidagigi ära määrida.Selleks ma tavaliselt alustangi sellest õlis,seejärel kannan kreemi mis võtab õlisuse ära. Mis puutub tulemustesse,siis nahk jääb sile ja tõesti tekitab selle illusiooni/ efekti et apelsinikoor puudub aga täielikult see seda ära ei võta.Tekstuurilt on ta ka  veits liiga vedel.Ma eelsitan sellele tootele oma Dove kehaõli igatahes

A natural deeply nourishing body massage oil with clinically proved effectiveness.Fortified with 5 valuable oils for noticeable results -a regular massage stimulates microcirculation,thus improving elasticity and smoothing the skin,preventing and visibly reducing the appearance of orange-peel skin.
This product is my least favourite .To me it is to oily.Even through it says that you have to at least rub it in 5 min ,i still find it really hard to absorb.It is to runny also.The smell remind me of olive oil.I hate the feeling that it leaves my hands oily so i have to wash them or go over by another product.On the other hand i have noticed that it leaves my problem areas really smooth and creates that illusion that i have no cellulite.But still i prefer my Dove massage oil over this.


Külasta ka Stendersi kodulehte kust leiad muid põnevaid tooteid:)
Visit Stenders homepage for more products:)


Milline on Sinu lemmik  Stendersi toode?
What is Your favourite Stenders product?




2 comments:

  1. It was a very good post indeed. I thoroughly enjoyed reading it in my lunch time. Will surely come and visit this blog more often. Thanks for sharing. CBD Skin Care

    ReplyDelete
  2. I would like to thank you for the efforts you have made in writing this article. I am hoping the same best work from you in the future as well. Thanks... Serena

    ReplyDelete