Tühjad tuubid: Aprill-Juuli

Hei,Hei!


Garnier šampoon ja palsam: 
See šampoon andis mulle juustesse nii palju kohevust ,et ma nägin kohati välja nagu lõvilakk!:) Tegi juuksed hästi paksuks ja pehmeks.Lõhn oli samuti super hea ja koos palsamiga ostaks veel:)
Joico lillašampoon:
Ostsin selle ainult selle pärast,et juuksur soovitas seda kasutada,et saada kollane toon oma juustest välja.( Palsam on ka aga see on veel kasutuses).Šampoon on tume sinakas/lillat värvi ja kerge meeldiva aroomiga.Mina pesin alati kaks korda sellega kuna esimene kord ta mul tavaliselt ei vahutanud,seejärel loputasin välja ja panin palsami nii 10-15 min pähe.Ma nüüd ei ütleks ,et ta oleks otseselt mul seda kollakat tooni ära võtnud,pigem tegi ta juuksed veits hallikamaks ja kui kauem peas hoidsid siis said omale lillad salgud:) Aga õnneks oli see kõik kuni järgmise pesuni.Nüüd võin ma rahus elada ja mitte enam kasutada lillasid tooteid kuna ma olen saavutanud oma soovitud valge juuksetooni!:)  Ja seda ka värvidega:)
Neutral šampoon:
Ostsin selle ja palsami kuna mul alguses läksid juuksed nii kiiresti rasvaseks ja tahtsin midagi sellist proovida mis oleks täiesti puhas.Võtsingi siis selle tundlikule nahale mõeldud ,ilma igasuguste parabeenide,värv-ja lõhnaainete vaba toote.Pff ütlen ma ainult-ei meeldinud mulle see-Ta esiteks oli sellise imeliku klompis/ klimpis/ pudingu tekstuuriga,ei vahutanud üldse ja see et ta lõhnavaba oli ,andis talle omakorda sellise imeliku lõhna.Kasutasin ta siiski kuidagi ära ,kuigi see polnudki eriti raske sest kuna ta ei vahutanud ,tuli seda ikka kõvasti igakord juurde pigistada mõnuga.


Beautycycle meigieemaldus rätid:
Igati okeid salvakad olid.Piisavalt niisked,eemaldas kogu meigi ainult 2 rätiga ja nägu ei jäänud kiskuma ei tundunud must.Meeldiva värske lõhnaga:)
Stenders meigieemaldusvedelik:
Ma kunagi kirjutasin ka kogu sellest sarjast lähemalt aga kokkuvõtteks niipalju ,et igati viks toode.Eemaldas meigi suurepäraselt,võibolla nats liiga õline ja nahk jäi pärast natuke ebameeldiv.Pikemalt loe SIIT
Clean&Clear komedoonide vastane toonik:
Ma ei mäletagi enam kas ma olen seda toodet ennem proovinud või mitte aga mulle tundub,et siiski olen,Igatahes mul oli vaja midagi ,et oma komedoonid kontrolli alla saada.Noh ja ütleme nii,et selle tooniku ja selle näopuhastuspulgakese abil olen ma kontrolli saavutanud.Mu nina ja lõug on praktiliselt mustade komedoonide vaba!:) Toonik ise muidu oli hästi sellise tugeva spetsiifilise lõhnaga mis ei olnud ebameeldiv.Pärast kasutamist jättis naha kleepuvaks ja kiskuvaks,seega niisutav kreem pidi alati käepärast olema.


Joik lõhnapärlid:
Tegemist pole nüüd just ilutootega ja otsas ta mul ka veel pole aga mõtleisn ,et mainin ta ära.Tegemist on lõhnapärlitega ja issand jumal kui hästi see vanilli oma lõhnab! Nagu püha püss! Ma ostsin enda paki Keilast Rõõmu Kaubamajast ja maksis see ligi 4€ ja hetkel hoian ma seda oma voodipesu/ käteräti kapis ja alati kui ma ukse lahti teen siis siuke mõnus soe vanilli lõhn tuleb vastu! Nii hea! Soovitan proovida!:)
Signal hambaläige:
Sain mõni aeg tagasi proovimiseks Signali uut hambaläiget,Alguses lugedes mõtlesin küll,et misasja? Hambaläige? Nagu päriselt või? Aga ei ,tegelikult on tegu siiski hambapastaga,sinise säravate osakestega ja meeldivalt värske maitsega.Ideaalis peaks see siis hammastele valge läike/ katte jätma.Mina ausalt öeldes ei saanud nüüd küll aru,et mu kikud nüüd valgemad oleks või midagi sellist.Aga muidu ta mulle meeldis.Pärast otsa saamist pöördusin vana pasta poole tagasi ja see polnud pooltki nii hea mekiga kui Signal.Ja tuup võiks ka veits suurem olla,muidu aga ostaks ise oma raha eest veel:)
Escada "Joyful" parfüüm:
Tegemist on äärmiselt tugeva parfüümiga.Esialgu on lõhn hästi intensiivne ja kõigile ei pruugi see meeldida aga pika peale ta veits hajub ja muutub õrnemaks.Sobib rohkem õhtuseks kasutamiseks. Minule ta igatahes meeldis ja ostaks veel:)
Dove dušigeel pojengi ja magusa kreemiga:
Nagu ikka,Dove ei vea mind alt! Äärmiselt meeldiva magusa lõhnaga.Igakord tekkis selline mõnus hubane tunne kui sellega pesin.Vahutas rikkalikult ja jättis naha meeldivalt pehmeks,siledaks ja hästi lõhnavaks.


No comments:

Post a Comment