Tühjad topsid- Detsember-märts

Hei,Hei!


Girlz Only kohevust andev  kuivšampoon - Igati okei toode oli.Lõhn oli meeldiv ja tegi oma töö ilusasti ära.Kuigi ma ei tea kas ma teda enam ka uuesti ostaks.Arvatavasti mitte.

L'Oreal Preference juuksevärv toonis "Ekstreemne plaatina" ja tooniv palsam (2x)- Kuna ma enam juukuris käia ei saa,siis pidin hakkama ise taas kodus juukseid värvima.Kui muidu ma värvisin Garnie omadega ja ühe teatud kindlaga ,siis too hetk seda polnud ja ma ostin ühe teise Garnie värvi.See aga keeras mu juuksed nii kirjuks millegi pärast et ma pidin uuesti poodi minema ja ostin tükkmaad kallima L'Oreali oma.Kohe esimese korraga sain ma kirjust lahti.Aga kollasest veel päris mitte.Seega otsustasin,et jään selle juurde.Teisel korral ostes,avastasime õega ,et pakis on ka hooldav õli mida esimene kord polnud.Teisel korral jäid juuksed juba peaaegu plaatina värvi mida ma nii hirmsasti tahan.Loodan,et nüüd pärast kolmandat pakki saan oma soovitud tulemuse:) Lisaks, kolmandat pakki ostes selgus et ka seal polnud jälle õli sees?! Ma ei saa nagu aru miks nad niimoodi praaki teevad. Lisaks meeldis mulle veel selle värvi juures see,et ta ei haisenud selle ammoniaagi järele ja juuksed jäid tip top säravad.
Mis palsamisse puutub siis seda jätkub kuni 6 korraks ja on järelhooldus,mis ei lase kollakal toonil tagasi tulla.Koos minu Joico lillašampooniga on need kaks ideaalsed:)


Mac Factor Velvet Volume ripsmetušš- tušš mis pidi jätma kunstripsmete efekti,kuid minu ripsmetele ta seda küll ei jätnud.Minu arust täiesti tavaline nats pikendav ja volüümi andev tušš.Ei määrind ega läinud laiali päeva jooksul.Enam uuesti ei ostaks.

L'Oreal lakk " Coco tweed"- See lakk oli mõeldud pealislakina.Sain ma ainult paar korda kasutada kui ta täiesti ära kuivas.Kahju,ilus effektne lakk oli.

Nivea huulevõie " Karamell"-Jeerum,jeerum kui kaua ma seda kasutasin ja ootasin,et ta mul otsa saaks.Mulle ta iseenesest meeldis aga tüdinesin ära.Ja mul on veel täitsa kasutamata sama toode ainult vanilliga..oeh...

Oriflame Tender care palsam"šokolaad"-Vahelduseks kasutasin seda,mis oli mul ka poolik.Ma lubasin endale et ma ei osta ühtegi uut huulepalsamit ennem kui olen kõik vanad ära kasutanud.Seega kaks maas,kolm veel jäänud!:)

Oriflame kulmupalett-Heledama tooni ja vahaga sain lõpule aga tume jäi siiski liiga tume.Kasutasin küll aga polnud päris ikkagi minu toon.

Oriflame The One Illuskin blush "Luminous peach"-Tegemist oli kaheosalise tootega.Ühel pool põsepuna ja teisel pool higlighter.Selle viimasega olin juba peaaegu lõpul,puna ma eriti ei kasutanud kuna oli liiga tume,kui see mul laua pealt maha kukkus ja kildudeks purunes.Pff masendav oli.Sest see higlighter iseenesest oli väga hea.Arvan ,et tellin uue aga teises toonis siis saan ehk ka põsepuna kasutada.


Garnier Fresh Essentials toonik- Üks minu lemmik toonikuid.Hea värske lõhnaga ja puhastas näo korralikult ja ei jäänud kiskuv.Lisaks ei tekitanud mingit löövet ega punne mul.

Stenders niisutav roosiga geelkreem- Minule meeldis.Kartsin küll selle roosi lõhna pärast kuna mulle see ei meeldi aga see oli täitsa meeldiv ja talutav.Niisutas korralikult ja pumbaga pudelid on alati 5+

Dermosil kätekreemi tester- Mulle väga meeldis.Sellest ühest pisikesest pakikesest sai ikka oma 2x kasutada.Väga meeldiva lõhnaga.

Oriflame Incrediable kätekreem-Ei meeldinud mulle see eriti.Kuna ta koostises oli silikoon ja glütseriin ,siis ta imbus suht raskelt sisse ja lõhn oli ka kuidagi ebameeldiv.Muidu aga tegi käes pehmeks ja siidiseks.

Näomask " Stressivastane ja isekuumenev "-Mõeldud on see mask siis sauna jaoks.Ta oli sellist burksi kastme värvi ja tõesti soojenes mõnusalt.Stressist ta mind küll nüüd ei vabastanud aga noh oleme ausad ka -mul polegi seda!:) Igatahes ostsin oma õele ka selle ja tema pärast esimest korda ütles et tema nahk hakkas niimoodi põlema kui ta oli selle maha pestnud ja talle see ei meeldinud.Arvasime et kuna tal on tundlik nahk siis võibolla sellepärast.Mina aga pigistasin sellest vist 5 kasutus korda välja ja alles viimasel korral maha pestes hakkas samuti hullult põletama,et lausa valus oli.Ma ei tea milles asi oli aga rohkem ma igatahes seda enam ei osta.


Avoni Afrika sheavõi ja šokolaadiga kehasuflee-Juba see nimi kõlab isuäratavalt hästi!?:) See kehasuflee oli vapustav! Ta oli nii mõnusa tekstuuriga ja see šokolaadilõhn oli imeline.Ma tahtsin igakord selle ära süüa.Imendus ta ülikergelt ja jättis kerge sellise pruuni kuma.Ja nahk jäi siidiselt pehme ja niisutatud isegi järgmine päev.Soovitan soojalt!:)

Palmolive šokolaadiga dušigeel-Ma jumaldan šokolaadi lõhnu nagu näha.See dušigeel lõhnas samuti isuäratavalt ja vahutas mõnuga.Jättis mõnusa lühiajalise lõhna ka kehale.

Avon Senses dušigeel vanilli ja sandlipuuga-Hästi mõnusa ja sellise hubase lõhnaga kreem.Tekitas sellise lõõgastunud oleku.Vahutas korralikult ja jättis kerge lühiajalise lõhna kehale.

Avon Senses jõululõhnaline dušigeel-Kirjutasin ka sellest kunagi oma lemmikutes.Tõesti mõnus glögi/ pühade lõhnaline toode.Vahutas korralikult ,kahjuks lõhna kehale ei jätnud.

Oriflame Perfect body tselluliidi vastane trimmiv geel-Mulle ei meeldinud.Esiteks see rull mis oli nii imeliku keerdus nagadega ,oli nii ebamugav.Kreem imendus raskelt ja see otsik tegi asja veel raskemaks.Lisaks raske oli lõpu poole kreemi välja pigistada ja samal ajal ringe teha.Mingi hetk läks mul kork katki ja see ei püsinud enam peal ,milletõttu läks kogu tuup vastikult rõvedaks.Suutsin ta siiski kuiddgai ära kasutada aga enam ma kindlasti seda ei ostaks.Üldse need Oriflame tselluliidi geelid ja kreemid on suht mõtetud minuarust.

Oriflame talvine jalakreem-Mulle ei meeldinud.Ta oli esitesk mingi imeliku pärlmutter säraga.Lõhn oli ka kuidagi enma vähem.Imendus suht raskelt ja ei jätnud jalgu mõnusaks.


No comments:

Post a Comment