Kevadine jumestus Avoni toodetega

Hei,Hei!

Mul avanes suurepärane võimalus teha Avoniga koostööd ja selle raames pidime me blogijad kasutama meile saadetud tooteid ja valima endale sobiva jumestuse.Variante oli kolm: Kevadine jumestus,naturaalne õhtumeik ja päikseline suvemeik.Algul ma valisin õhtumeigi aga kuna mul tekkis mingi reaktsioon ühe toote vastu siis pidin sellest loobuma.( sp mu silmad ongi videos kergelt paistes).Valisin siis kevadise meigi ja see oli täpselt midagi sellist mida ma ise igapäevaselt kannan/ks.
Mainin ka ära ,et ma ei ole mingi meigikuntsnik ja kindlasti mu võtted ei ole professionaalsed ,seega ei ole vaja kritiseerima hakata.
Kõik videod/ postitused osalevad võistlusel kus saab siis oma lemmiku valida.Hetkel veel hääletada ei saa aga niipaea kui saab,panen lingi ülesse:)
Karbi sisu oli meeletu ja seal on ikka päris head kraami ,seega mul on juba omad lemmikud tekkinud ja peagi on tulemas hunnik arvustusi ja pilte:)
Suur Suur aitäh veelkord Avonile selle võimaluse eest!:)

KASUTATUD TOOTED JA ÜLEJÄÄNUD KARBI SISU:)
         

No comments:

Post a Comment