Jewelry storage

Hei,Hei!

Mis puutub minu ehetesse,siis ma olen alati super korralik ja organiseeritud.Aga peale kolimist jäid nad mul unarusse ja kui ma nad siis ükspäev kuskilt karbist millesse ma nad kiiruga viskasin,avastasin,siis vaatepilt oli ikka suht kole.Kõik keed-sõrmused olid üksteisega sõlmes.Mõtlesin siis ohates endamisi,et kuhu ma nad kõik nüüd panen.Ei taha hakata nagu naela seina ka lööma ja ühtegi sellist alust ka nagu pole.
Siis aga jäi mu pilk pidama Kalevi tööriista/ kruvide/ mutrite karbil ja mõtlesin ,et mul võiks ka midagi sellist olla.Järgmisel päeval,läkski Kalev vutt vutt poodi ja tõi mulle kaks sellist karpi.Üks suurem ja teine pisem.Suutsin enamus oma ehetest sinna ära organiseerida aga siiski kahte sellist karpi oleks veel vaja.Need karbid pole üldse kallid-hind jääb kuskile 2-4 € kanti äkki ja värvi valik on ka enam vähem suur( neoon kollane,sinine,roheline,must ja kindlasti leiab veel).When it comes to my jewelry, i am very organized .But turing my move ,i just threw them in a box and when the other day i discovered them-it was a total mess! All my rings and necklace's where bundled up.And the sad part was that i didn't have anywhere to put them.
When i saw Kalev's toolbox things where he keeps his screws and other small things.i thought that i need those boxes.So the next day Kalev went to the store and bought me two of these boxes.They are super cheap and they have like multiple colour choises.They fit almost all of my jewelry ,but i need at least 2 more.I think that it is super simple and cheap way to organize your things!:)

No comments:

Post a Comment