February fave!

Hei,Hei!Ma päris pikalt kaalusin selle riistapuu soetamist.Nii paljud müüsid seda kuskil Facebookis ja E-bays.Aga ma suhtusin sellesse skeptiliselt.No kuidas saab üks mingi selline asjandus sul poore puhastada? Vaatasin isegi veel videoid Youtubest ja otsustasin et proovin. Tellisin siis Oriflamest selle kahepoolse pooripuhastaja ära ja soovitatav on seda kasutada kas peale sauna/dušši või panna lihtsalt soe rätik omale näole,et poorid ilusasti lahti oleksid.Mul viimasel ajal ongi just need mustad komedoonid pinnuks silmas.Suht valus ja nõme on kuskilt  nina või lõuapealt neid pigistada.Seega  maksin mingi 1€ kopikatega ja sain vidina kätte.Ja kui ma seda siis peale sauna kasutasin -oh sa jumal!!! Ma poleks iialgi arvanud,et mul näost võib nii palju läga tulla! Õhh! Samas oli hullult põnev vaadata,et oii näe jälle mingi hunnik tuli!:) Aga ei tegelikult asi oli lahe,aga suht valus oli selle väikse peenikese poolega niimoodi mööda nina või lõuga tõmmata.Päris esimese korraga ma kogu jama kätte ei saanud,Seega tööd veel on aga samas on ka juba tulemust näha:)
Mis puutub sellesse teise jämedamasse ossa,siis sellest pole ma veel sotti saanud.Põhimõte on sama aga ma ei tea,mul nagu sellega üle punni libistades ei tulnud midagi välja.Võibolla oli mul liiga kehv vistrik või mina ei tea aga ega mind see pool eriti ei koti ka.See poori oma on ikka poole ägedam!:) Seega võin vabalt öelda,et see asjandus on mul viimase aja üks parimaid oste!:))


So recently i purchased this little thing.Basecally it is this two sided thing that helps to clean your pores.At first i was really sceptical but now that i have used it,i absolutely love it! I was so shocked by the amount of yuckiness that came out of my t-zone area! But at the same time it was so cool and interesting to watch.It also was pretty painful too.I used the thinner side to clean out my pores and the other, thicker side i tried to use on my only pimple that i had but it didn't work,so i guess it wasn't a good pimple.I still need to use it couple more times to get rid off all my blackheads but so far i am really impressed by that thing!:)


2 comments: