Tühjad tuubid: September-November

Hei Hei!
Fa Magic Oil dušigeel-Oh kuidas mulle see meeldis!:) See lõhnas nii hästi ja  lõhn püsis ka peale kuivatamist. Jättis naha mõnusalt värskeks ja puhtaks.

The Body Shop Rainforest Balance šampoon ja palsam- Mõeldud rasustele juustele.Pärast saarele tulemist lähevad mu juuksed nii kiiresti rasuseks,Proovisin siis seda duot ja ma ei tea võibolla on asi vees aga mind see komplekt ei aidanud.Õde ka rääkis,et ta tükk aega otsis seda õiget ennem kui leidis...Seega ma otsin edasi.Muidu lõhn on hea ja ei sisalda silikoone,parabeene ja värvaineid.

Garnier mitsellaarvesi-Üks mu lemmikuid mitsellaarveesid.Puhastas põhjalikult,ei ärritanud nahka. Pikemalt kirjutasin sellest SIIN

Mark Hill Big It Up kohevust andev šampoon-Sain selle kunagi ammu töö juurest ja kõik kus sees on sõna "kohevus" pean ma ära proovima.Ma olen ju selline ludupea!:) Igatahes,kahjuks jättis see toode mind ohkama,sest ei olnud mingit kohevust:( Lõhn oli hea ja vahutas ka hullupööra aga minu juukseid ta kohevaks teha ei suutnud.Võibolla oleks mul ka palsam olnud,oleks tulemus ka parem olnud? Pakend meeldis mulle ka,selline ´kena ja lõbus:)

Rich rikkalikult niisutav šampoon- Esimest korda kasutasin selle firma toodet ja mulle meeldis. Juuksed jäid hästi siidised,pehmed ja läikivad.Lõhn oli ka super.Seega kasutaks veel ja koos palsamiga:)

L'Oreal Total Repair juuksemaski tester-Ma sain selle kuskilt koos šampooni ja palsamiga .Esimesed kaks kasutasin ära ja ma isegi ei tea miks nad siia listi ei jõudnud või mis nendega juhtus aga ega ma suurt midagi mäleta ka.Maski oli ka liiga vähe ja ainult üheks korraks,seega ma ei oska midagi muud öelda kui ,et lõhn oli hea.
No comments:

Post a Comment