Wishlist:Double sided earrings

Hei Hei!Mingi aeg tagasi nägin ma Instas pilti kus üks neiu kandis kahepoolseid kõrvarõngaid. Ma polnud neist ennem midagi kuulnud ja veel vähem neid näinud,seega pidin ma nad kohe saama!Neid on erineva stiili ja värviga ja mu käed hakkasid kohe värisema kui ma EXPRESSIONSI lehel neid nägin:) Pidin ennast tagasi hoidma ,et mitte  kõik ära tellida.Nad on ju nii fantastilised!:) 


I saw a picture on Instagram on those earrings and i was blown away! I have no idea how long they have been excisted, but clearly i needed some of them in my life like ASAP! I mean ,look at those things! -They are just amazing! Can't wait to wear them!:)


2 comments:

  1. Mulle meeldivad ka need kahepoolsed väga, ühed pisemad tellisin mõnda aega tagasi Asosest ja täna ostsin kaks paari veel Lindex'ist juurde, soovitan sinna vaatama minna :)

    ReplyDelete