Nüüd siis natuke teistmoodi....:)

Hei Hei Hei!

Johadiii,sellest on terve igavik möödas kui ma viimati Bloggeri avasin.Polnud lihtsalt mingit motivatsiooni siia tulla ja mu elus oli muudki teha.Nimelt ma tegin väikse,,okei mis väikse ,pigem sellise suurema muutuse oma elus.Mingil hetkel oma elus sain ma aru et linna elu pole siiski minu jaoks ja kõik see stress ja pinge ja töö käivad mul lihtsalt ülejõu.Niisiis augusti lõpus pakkisin ma oma kergelt 20 kotti ja kolisin oma paradiisi Pakri saarele.Ja ma olen nüüdseks ilusasti ennast sisse seadnud ja ma ei kahetse kohe mitte üldse.Ma ei suuda tegelt ikka veel uskuda ,et ma ei pea hommikul 4.30 ärkama ja tööle minema,või mõtlema selle peale,et kas ikka arved on makstud ja külmik toitu täis.Nii vaba ja kerge tunne on:) Ja ma saan kaua magada!:)  Ja tegelikult mind üldse ei häiri ka see,et vett ei tule kraanist või et elektrit pole koguaeg sees.Või see,et ma pidin ükspäev suure hunniku pesu käsitis ära pesema,sealhulgas ka voodipesu ja mul polnud üldse sellist tunnet et issand ma tahan pesumasinat! Need on lihtsalt mugavused mille puudumisega ma olen üllatavalt kiirelt ära harjunud.
Minu siinsed päevad on välja kujunenud suhteliselt lebo stiilis:
Ma ärkan nii 8-9 vahel,koperdan ema juurde kööki,söön ,teen kohvi,seejärel lähen jalutan õe majja mis asub mingi 1 minuti kaugusel.Seejärel lobiseme õega kohvitassi taga pikalt ja arutame mis me täna siis ka teeme.Esimestel päevadel oli jah palju teha,vaja koristada ja ennast sisse seada aga nüüd kui see tehtud ,siis ma niisama käin ja nokitsen niisama midagi kuskil.Enamjaolt ma pesen õe nõud ära.See on juba nagu minu traditsioon-kui ta ise ei viitsi või pole mahti ,olen mina platsis !:) Siis kuskil peale lõunat hakkame õhtuks süüa tegema.Kui see valmis ja midagi kuskil hädasti ei karju ,et tule ja tee tööd,siis ma lähen lebotan niisama ja olen netis kui elektrit on.Kui ei siis ma niisama tuterdan ringi:) Nagu praegu-väljas sajab vihma,midagi teha ei saa,kuigi oleks vaja paar asja ära teha.Mina istun siin ja juurdlen kas teha ahju alla tuli või mitte,aga ma siiski ei tee,sest ma olen kindel et ma põletan ennem maja maha kui tule alla saan!:) Õnneks on ka elektrit seega saan vabalt kirjutada:) Ennem koristasin ka natuke ja seega saan vabalt mitu tundi lihtsalt mitte midagi tehes mööda saata.Mul on nagu nii palju sarjade osad vaatamata ja tahaks nendega ka järjepeale saada:)
Lisaks kogu sellele lebole,ma lihtsalt tunnen kuidas ma suurenen! Ma aina söön ja söön ja kuna ma midagi kiiret ja füüsilist ei tee nagu ma kunagi tegin,siis need kilod hakkavad tulema.Õnneks või kahjuks mul pole kaalu ka siin.Ma juba ükspäev mõtlesin ,et lähen jooksen sillani aga pärast seda kui ma õe maja juurest enda maja juurde jooksin mis pole üldse pikk maa,vb mingi 3 min käimist ,olin ma nii läbi omadega ja mõtlesin ,et ma ei ole selleks veel valmis!:)
Ainuke asi millega ma siin saarel olles ära ei harju on see,et siin on need maod! Ahh ma juba olen paar korda nendega kokku puutunud ja igakord on mul põlved kurgu all ja kisa on mandrile kuulda! Mingi päev oli ju ,et liikusin sauna poole ja õe mees käis eespool ja korraga ta nagu ütles midagi ja tegi järsema liigutuse ja siis ma näen ,et suur ja pikk tegelane tuleb roomates otse minu poole! Mul juba praegu kirjutades hakkab halb..igatahes ma karjusin niii kõvasti  pistisn jooksu aga ma valisin täpselt suuna sinna kus oli lehm! Ja roomaja tuli endislet minu suunas ja ma ei teadnud mida teha,ja ma isegi ei tea kuhu poole ma karjudes jooksin aga mul veel pool tundi hiljem käed värisesid ja süda oli tossu sees! Igakord ma võpatan kui kuskil midagi sahiseb või puuoks on maas või mis iganes mulle neid tegelasi meenutab! Õhhhh !!
Aga ei ,muidu on elu fantastiline ja mandrile ma tagasi küll ei taha!:)







2 comments:

  1. Kui põnev elumuutus. :) Kauaks sa sinna saarele sauna püsti sead või hakkad tulevikus ikka mandri poole tikkuma?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hetkel on plaan ikka püsielanikuks jääda.Mul uus armastus ka siinsamas kohe olemas ja tal pole ka nagu plaani kuhugi minna.Aga mine sa tea mis tulevik toob:)

      Delete