Tühjad tuubid: Juuni-august

Hei Hei!




Dove Summer Glow isepruunistuv kreem sädelusega-
Seekord sain ma tühjaks sädelusega variandi.Sädeleb see nagu päikse käes sillerdav värskelt maha sadanud lumi!:) Mulle meeldis! Kuigi kui see kraam peal on,siis ei maksa ennast kellegi või millegi vastu hõõruda,sest see kandub kergelt edasi:) Muidu aga sama-püsib peal kaua,ei määri,kuivab kiirelt ja jätab meeldiva lõhna:)

Avon Planet Spa suhkruga kehakoorija-
See koorija oli lihtsalt fantastiline! Mulle nii meeldis selle lõhn! Nii magus ja nämma,et ma igakord tahtsin selle ära süüa.Terakesed sulasid mõnusalt ära ja ei olnud liiga karmid.Nahk jäi pehme ja hästi lõhnav!:)

Garnier juuksepalsam ( mille õiget nime ma enam siit pildilt välja ei loe)-
Igati okei palsam oli.Lõhnas hästi ja tugevalt,seega peale pesu oli juustes veel järgminegi päev hea lõhn.Tegi juuksed hästi siidiseks ja pehmeks:)

Dove Silk Glow dušikreem-
Ma ei väsi kordamast ,et Dove dušikreemid on mu suured lemmikud! Nad lõhnavad nii hästi ja tekitavad pesus käies nii õdusa tunde:) Antud kreem jättis naha ülipehmeks ja mõnusalt lõhnavaks.

Nivea volüümi andev šampoon-
Mingit kohevust see toode mu juustele ei lisanud.Lõhn oli hea ja rohkemat mulle see šampoon muljet ei avaldanud.

Rubelia Argaania õliga šampoon-
Minu jaoks täiesti mõtetu.Lõhn hakkas mulle vastu,puhtaks korralikult ei pestnud ja kasutasin ta lõpuks käteseebi näol ära.Ma ei tea miks ma ta kunagi üldse ostsin?!



Stenders Roosiga mitsellaar vesi-
Mulle nii meeldis see toode! Kui kunagi ma polnud eriline roosilõhna fänn,siis see toode muutis seda.Lõhn oli nii hea! Vaatamata kergelt kleepuvale kihile,tegi ta näo puhtaks ja minu nahka ta ei ärritanud.Rohkem infot leiad selle toote kohta SIIT

Rexona deodorandid
Mõlemad sobisid mu nahaga.Rohelisel oli meeldiv värske lõhn.Mõlemad tegid päeva jooksul oma tööd hästi ja roosal on kirjas et ei jäta valgeid jälgi,mis on ilmselge vale! Pole ma veel ühtegi näinud,mis jälgi ei jätaks!

Avon Planet Spa oliividega näomask-
Igati okei näomask oli.Meeldiva värske lõhnaga,Nägu jäi pehme ja ei vajanud lisa niisutust.

Oriflame True Perfection nahka uuendav näomask-
Mulle see mask kohe üldse ei meeldinud.Esiteks ta oli nii vedel ja kergelt limane ja oli selline tunne,et määrin tatti omale näkku! Ja mingit erilist muutust ma ka ei märganud.Ainuke pluss oli toote lõhn.

Maybelline Dream Fresh BB kreem-
Minu lemmik bb kreem! Toon oli mul medium, suvel kui nahk oli mõnusalt pruun,sobis ta mulle ideaalselt.Ta kattis enamus probleeme mu näos ära,jäi loomulik ,kerge ja värske.Lisa boonusena andis veel kerge kuma:)


Schwartskopf Guardian Angel kuumakaitse-
Minule meeldis! Ei jätnud juukseid raskeks, kleepuvaks,karedaks ega kuivatanud neid.Vist oli ka hea lõhnaga,ei mäleta enam:)

L´Oreal Skin Perfection päevakreem-
Ostsin kreemi mõttega,et see parandab mu naha seisu pooride osas.Lõhn kreemil oli hea.mõnusalt paksu koostisega,niisutas korralikult aga näonaha olukorda ta ei parandanud nagu lubatud.Punetus ja poorid ei tahtnud kuidagi väheneda.Kahju!:(

Essence tualettvesi-
Johadii,kui hea lõhnaga see väike pudel oli! Soetasin ta omale Selverist ja ta oli ikka päris odav.-5 € äkki? Igatahes olin meeldivalt üllatunud kui kaua ta peal püsis.Seal oli mitu varianti saadaval ja kui ma nüüd õieti mäletan siis mul vist oli roheline versioon.Lõhna ma isegi ei oska kirjeldada-natuke värske ja tsitruseline äkki? Ei tea,aga hea oli!:) Igakell ostaks uuesti!:)

Signal hambapastad-
Üks oli tavaline ja teine valgendav-muidu nagu hambapastad ikka-ei midagi erilist.Pesu korralikult puhtaks,jättis suu värskeks ja silmnähtavat valgendust polnud näha.

Maybelline OnebyOne volüümi andev ripsmetušš-
Mulle see tušš nii väga ei sümpatiseerinud.Ta otsik oli minu jaoks kuidagi liiga terav ja kummine ja torkiv.Mingit erilist volüümi see ka ei andnud.Peal püsis ta aga terve päev ja laiali ei läinud.

The Body Shop küünenahaõli-
Mulle meeldis! Teda oli mugav kasutada-ainult keera ja toode tuleb otsast välja.Lõhnas meeldivalt ja tegi küünenahad pehmeks.

Oriflame ja Avoni silmalainerid-
Oriflame oma oli mu lemmik.Vaatamata sellele,et ta mu laugudel kippus laiali minema,suutsin ma ikka selle lõpuni kasutada ja see polnud mu esimene muideks.Aga selle Avoni omaga oli teine tera.No seda ei saanud ma üldse kasutada,-kulus nii kiiresti maha,et laud olid süsimustad.Paraku aga kork oli mul kotis kuidasgi maha tulnud ja selle tõttu kuivas ta mul ära. Noh jah..
Ja see punane Avoni lainer oli mu lemmik! Ta esiteks oli selline metallse7pronksja tooniga ja peal püsis ta ikka kaua.Ikka väga kaua! Natuke nagu kulus aga mitte silmnähtavalt ja ta ei määrinud ka ja kas ma ikka ütlesin,et ta püsis peal ikka kaua? Niisama veega teda ikka maha ei pestnud.

Dermoshop huuleläike tester " Cherry Blossom"-
Kleepuv ja vedel! Rohkemat ei annagi selle kohta midagi öelda.







No comments:

Post a Comment