Review: Avon makeup setting spray

Hei Hei!Mõni aeg tagasi tellisin Avonist selle jumestust fikseeriva sprei ja kuna ma pole kunagi sellist toodet ennem kasutanud,ei teadnud ma ka ühtlasi mida oodata.Mind hoiatati läikiva näo eest igatahes.Mida ma sellest tootest siis arvan?
Esiteks kui ma esimest korda seda nö kuivalt katsetasin ,lõi mulle ninna üsnagi tugev alkoholi hais! Okei ,kas ma hakkangi haisema nagu viinapits??  Tegin siis omale meigi ära ja pihustasin nii kaugelt kui ma käsi kannatas,endale näkku ,nii umbes 4 korda.Pudelil ka kirjas ,et 2-4 korda.Nii,ja kohe oli tunda seda alko lõhna,segatud millegi ravimi lõhnaga ja kuidagi kleepuv jäi.Osa sellest vedelikust lendas sujuvalt ka mu teise käe peale ja seal jäi ka selline kergelt kleepub tunne.Tekitasin siis kätega tuult ,nii 20-30 sekundit kuni ära kuivas ja silmi lahti tehes ,märkasin tõesti paari säravat täppi omal otsa ees.Muidu aga oli ok ja läikima ma ei jäänud.Järgmine kord proovides läksin juba tiba kaugemale ja lasin juba rohkem kui 4 korda ja siis oli neid läikivaid täpikesi juba rohkem aga pärast kerget tupsutamist olid needki läinud.Olin tegelikult täitsa rahul,kuigi ma nagu hästi aru ei saanud ,et mu meik nüüd kauem või korralikumalt peal oleks püsinud.Siis juhtus see mida ma lootsin ,et ei juhtu-tulid punnid! Loobusin mõneks ajaks ja proovisin siis uuesti ja ikka sama lugu.Seega kokkuvõtteks võin ma öelda ,et minu jaoks oli tegu suhteliselt kasutu tootega.Midagi märkimisväärset ei teinud ja kui ei oleks punne tekkinud,siis oleks lõpuni kasutanud ja uuesti mitte ostnud aga nüüd jääb ta mul lihtsalt õnnetult seisma:(

I bought this Avon makeup setting spray and i really didn't see any difference on my face.It was kinda sticky at first and smelled like alcohol mixed with some drugs and at one point it broke me out.Also if i sprayed more than 4 times,my face got these small shiny spots.


6 comments:

 1. Mulle ei sattunudki siis ikka praaktoode ja asi polnud ka minus, et mulle need läikivad täpid jäid :D
  Mu arust pärast katsudes ka nägu on selline imelik, nagu jahusem ja mitte nii siidine enam nahk. Igatahes mingi selline kiht jääb, mis mulle ei meeldinud katsudes.
  Igatahes mulle meeldib palju rohkem see kõige tavalisem värskendav Eviani sprei, mis ka ei pane küll meiki kauem kestma, kuid annab mõnusa tunde ja võtab puudrisust ära. Järgmisena kavatsen osta apteegist Avene termaalvee, käisin juba uurimas seda. Kasutaksin just pärast meigi peal. Õnneks neid 3-s erinevas suuruses ja alguses katsetaksin kõige väiksema pudeli ära (hind natuke kallis, kõige väiksem pudel 7 euroga midagi)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mul seda imeliku kihti nagu ei jäänud ja kuna mul eriti seda puudri jama näkku ei teki siis ma lähimal ajal endale enam midagi näkku ka ei lase:)

   Delete
 2. I'm using fuschia setting spray at the moment. Definely smells much nicer. But I can't really see difference either if it makes my make up last longer or what?! I'd say quite useless...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Et sa eesti keelt ära ei unustaks siis vastan sulle nii:)
   Ma just arvasin ,et sinu troopilises kliimas on see vedelik eriti vajalik aga kui ta sulle ka ei mõju ,siis järelikult ei ole temast üldse kasu ja see,et need memmed neid seal youtube vahendusel näkku lasevad ja kriiskava et oh jummel nii hea ja mu meik on peal veel lausa kaks nädalat ,siis see lihtsalt müügijutt:))

   Delete