NOTD: 22.12.14

Hei hei!


Wooh it's been a while since my last nail post.Now that Christmas is right around the corner,i decided to paint my nails this gorgeous festive colour called "Scarlet Tinsel" from L'Oreal.
The polish itself is very sheer, so it took me like 4 coats to get the full look, But adding that colour to on top of another nail polish  would look also great. I bet that getting that amount of glitter off my nails is going to be a nightmare,but luckily i just got a new roll of tin!:) 
Happy Holidays!


Nüüd kus jõulud on kohe kohe käes,ja ma pole ammu juba ühtegi laki postitust teinud,värvisin ma täna pühade meeleolus oma küüned selle L'Oreali " Scarlet Tinsel" sädeleva lakiga,lootes et see peab kohe mitu päeva vastu.Lakk ise muidu ühe kihina on väga läbipaistev,seega mul kulus tupsudades ligi 4 kihti.Alguses ma tegelt mõtlesin ,et lisan teda mingi teise laki peale aga ma ei suutnud midagi aluslakina väljavalida ,seega jäi see variant.Võin kihla vedada,et maha võtmine saab olema paras tegu,õnneks ma just ostsin uue fooliumi rulli ka seega peaks vähe lihtsam olema:)  Aga ilusaid pühi ja sööge kõhud mõnuga punni!:))


2 comments:

  1. Ohhh, see roosa ja särav on nii armas aga ma vast oleks liiga laisk, et mitu kihti peale kanda. Kuivab vist kaua ka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Värv on ilus küll aga lisaks sellele et kaua kuivab ,oli ta mul järgmise päeva õhtuks otstest maas:(

      Delete