New: Avon

Hei hei!Sain oma Avoni paki kätte ja ma olen niiii põnevil,sest kui aus olla,siis Oriflame hakkab juba kergelt üle viskama.Viskasin ka juba uuele kataloogile pilgu peale ja ma tellin ennast vist järgmine kuu täitsa pankroti!:) Aga siin on kerge ülevaade asjadest mis ma tellisin:
Piparkoogi vannivaht- Juudas!See lõhnab nagu niiiiiiii hästi! Täpselt nagu värsked krõbedad piparkoogid!! Ahhh,ma pole jõudnud seda veel kasutada aga see lõhn on lihtsalt fantastiline!!!!:)
Jumestust fikseeriv sprei- Olen alati ühte sellist pudelit omale tahtnud.Loodamé,et on ka siis väärt!:)
Planet Spa Vahemere oliiviga näomask- Ma kunagi olen seda testrit proovinud ja mulle meeldis ja kuna ma ei suutnud näomaskide vahel kataloogis valida,võtsin selle mida teadsin.Jõudsin seda eile õhtul proovida ja täitsa okei on.Näonahk jäi mõnusalt pehme ja värske ja ei jätnud kiskuma;)
Ultra Colour huulepliiats "Carefree coral"- Nagu ma oma eelmises postituses mainisin,siis Avon on oma piltide tuunimisega ikka päris liiale läinud.Nagu arvata oli,siis see huulepliiatsi toon ei vasta kohe üldse sellele mis kataloogis oli.Toon on selline hele korall,mitte oranž nagu mina loodsin ja sära on kohe ikka päris palju aga ma pole jõudnud seda veel huultele kanda,lihtsalt käe peal proovisin.Aga võin öelda,et olen rahul.
Ultra Colour Bling huulepulk "Wild Ginger"- See on see huulepulk millest ma ka eelmises postituses rääkisin,et niii ilus oranž ja puha ja selles olen ma täitsa pettunud.Oranž on ta küll,aga mitte selline kirgas nagu mina ootasin,pigem selline tumedam ja pärlmuttersäraga! Ma vihkan pärlmuttersära siin maailmas üle kõige! Jõudsin seda eile õhtul natuke kanda ja mulle ei meeldinud .Muidu aga oli niisutav ja tugeva pigmendiga.Eks ma hiljem teen pikem aja põhjalikuma ülevaate .


Here are some new Avon stuff that i got.Nothing much, just some lipsticks, face mask, make.up fixing sprey and bubble bath that smells amazing!3 comments:

 1. Ma täitsa ootan Sinu arvamust sellest jumestust fikseerivast spreist. Mul jätab see sprei sellised naljakad läikivad täpid näole, seega ma seda enam ei kasutagi, sest rikub meigi niiviisi täitsa ära. Mõtlengi, et kas asi minu tootes. Tellisin kohe, kui ta müüki tuli ja võib-olla nüüd koostist või miskit selles paremaks muudetud.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh väga hea,et hoiatasid! Hoian oma silmad lahti!:) ( Mitte pihustamise ajal loomulikult:)))) )

   Delete
 2. Minul jättis see sprei näonaha õrnalt läikima, nagu nägu oleks rasune :D

  ReplyDelete