Review: Dove and Timotei

Hei hei!

Nagu paljud teised blogijad,sain ka mina testimiseks Dove ja Timotei juuksehooldus vahendeid.Eriti põnevil olin Timotei pärast,kuna pole ennem selle sarja tooteid kasutanud.




Dove Damage Solution šampoon ja kiirtoimeline raviv palsam:
Dove'ga on meil juba aastate pikkune hea läbisaamine.Armastan nende dušgeele ja šampoone.Pettuma ei pidanud ka selle sarjaga.Sain proovimiseks kahjustatud ja värvitud juustele mõeldud tooted.Šampoon sisaldab mikro -niisutavat seerumit,mis taastab ja aitab ära hoida värvi tuhmumist,samal ajal kui aktiivsed kiud tungivad sügavale juuste struktuuri ja taastavad neid seestpoolt.Tulemuseks siledad säravad juuksed.
Ma nii jumaldan seda lõhna mis sealt tuubist välja tuleb! Nii intensiivne ja püsib juustes nagu reaalselt mitu päeva.Koostiselt on ta mõnusalt tihke ja vahutab jube hästi.Juuksed jäid mõnusalt kohevaks,kammida oli lihtsam ja kiharad olid nii siidised,siledad ja läikivad ,et mul oli kohati raske neid patsis hoida:)
Palsam aga on kiiretoimeline ja igapäevaseks kasutamiseks.Ainulaadne kahetoimeline koostis mis sisaldab maski Fiber actives.Molekulid tungivad sügavale juustesse,taastavad ja säilitavad nende värvi,ilma raskeks muutmata.Palsam Micro seerumi molekulid toidavad juuste pealispinda ja annab neile sära.Kohene süvatoitev efekt.Kanda märgatsse juustesse ja lasta toimida 1 minut,seejärel loputada.
Palsam vastupidiselt šampoonile on roosa ja samuti mõnusalt tihke:) Ainuke miinus on see,et palsam on ainult 180ml,šampoon aga tervelt 250ml!



Timotei Precious oils šampoon ja palsam:
Mulle väga meeldivad need pudelid.Kuldne värv lisab sellist luksusliku väljanägemist minuarust.
Lisaks mis mulle ka väga meeldib on see,et mõlemad tooted on parabeeni ja värvaine vaba!
Mõlemad on mõeldud normaalsetele ja kuivadele juustele,Sisaldavad nad jasmiini ekstrakti,argaania -ja mandliõli.Tulemuseks on siidised,siledad ,säravad ,mitte rasked juuksed.
Mina natuke pettusin neid kahes.esiteks šampoon on minu jaoks liiga vedel.Ja see lõhn hakkas mulle ka nii vastu.Kuidagi selline tummine ja veits mehine ja no kohe ei kisu oma juukseid nuusutama.Püsib ka veel suht kaua juustes.Muidu aga juuksed jäid tõepoolest pehmed ja säravad.
Ja nagu Dove'i puhul,siis siin on ka palsam väiksem-200 ml,šampoon aga 250ml.Võiks nagu ikka vastupidi olla ,sest minul saab palsam alati ennem otsa.Ja vähem ei taha ka nagu kasutada.




No comments:

Post a Comment