Denim24

Hei hei!

Nüüd kus jõulud pole enam mägede taga, oleks aeg hakata vaatama oma lähedastele kinke. Ma ei tea kuidas Teiega on, aga mina isiklikult ei salli seda jõuluostu maratoni poodides-.nii palju rahvast ja jumala eest, et sa nendele memmedele ikka jalgu ei jääks-muidu on pidu läbi:)
Sellepärast viimasel ajal olengi rohkem neti teel ostlema hakanud-kiire ja mugav!
Ja kui nüüd juba kinkidest rääkida, siis ma ei tea kuidas Teiega jälle on, aga minu meespere saab alati siis kas mõne soki või aluspesu pataka omale kuuse alla ja see aasta siis olen nüüd vähe targem ja teen midagi muud.Aga mida siis ometigi mehele kinkida?
Siinkohal tuleb appi selline vahva e-pood nagu  Denim24. Lingi poele leiad kui klikkad Siia
Tegemist on meesteriiete poega, kus on suurel hulgal ja soodsa hinnaga tooteid. Palju erinevaid brände ja iga mees võib kindel olla, et leiab omale sealt midagi sobivat-isegi aluspesu kui ta ei suuda midagi muud välja valida!:)



Mis mulle eriti meeldib on see, et kõik on ilusasti kategooriasse lisatud, et asi oleks veelgi lihtsam ja  kui mõnel tekib probleeme, et ta ei tea täpset suurust, siis kõik on tabelis välja toodud, lausa värviliselt :) Kui vaadata riideid endid, siis kõik näeb välja väga moodne ja mugav. Näiteks mis mulle silma jäi mille ma plaanin oma "vaesele" tudengist õepojale kuuse alla pista on seesamune hall sviiter. Lingi leiad Siit. Samas kui ma seda kampsunit nüüd vaatan, siis tekib tahtmine omale ka kohe tellida! Ma juba kergelt näen ennast selles ja mingite skinny jeanside või leggingsitega kandmas. Selline mõnus ja kena :) Kõik toote info on sulaselgelt välja toodud ja isegi kui ta otsustab,et talle see siiski ei meeldi on tasuta tagastamine ja vahetamine kõikides SmartPostides  kuni 14 päeva. Lisaks on seal ka hetkel käimas kampaania, et kui ostad 3 vööd, siis maksad ainult 2 eest! Ja milline mees ei armastaks ilusat rihma?
Lisaks kohale toimetamine toimub 1-3 päeva jooksul ja pead kindlalt ikka 18 täis olema,et tellida:)


Ning kuna meil on hetkel vuntsikuu,siis saad 50% alla kui sisestad koodi : D24MOVEMBER14

Seega kõik vutt vutt oma meesperele riideid tellima!:)







No comments:

Post a Comment