Wishlist: Home



1-We really need a new couch and i know that white is not the best colour but it's so beautiful and would look so good:)

Meile oleks hirmsasti vaja uut diivanit.Praegune on lihtsalt nii ajast ja arust ,et ma ei salli kohe seda kärakat seal nurgas:) Valge värv uuel diivanil oleks ilus aga mitte praktiline.Aga vahet pole mis värvi,peaasi ,et oleks uus ja suur nurgadiivan:)

2-I hate the current stove that we have.It is so old and it's not working properly and i can't bake anything because most of the time the stove burns all of my cakes and cookies:(

Ma nii vihkan meie praegust pliiti.Esiteks on ta gaasiga ja selline kus sa pead ikka ise süütama ja mulle kohe üldse ei meeldi see süütamine ja ma nii kardan alati,et gaas jääb sisse või midagi.Pealegi ta ei tööta ka korralikult ja küpsetada midagi on pea võimatu,sest enamus küpsetisi kõrbeb lihtsalt ära!:(

3-A new tv table stand.We actually don't watch tv that often but it would look so much better than the big cupboard thing that we have right now.

Kuigi me telekat nii väga ei vaata,oleks uus riiul/alus poole parem kui meie praegune suur sektsioon,mis lihtsalt kogub tolmu ja muud pahna!

4-Now that the summer is almost over,it is time to burn candles again and make  the home smell good and cosy.My favorites are Joik candles,they just smell so good and they have a huge selection of different scents:)

Nüüd kus suvi hakkab vaikselt otsa saama ja pime sügis kipub ligi,on paras aeg oma küünlad välja otsida või uued osta ja nende abil siis kodu jälle hubasemaks muuta:)

5-I have been looking for a floor lamp for so long.It is crazy how expencive they are.But i am not giving up and one day i am gonna have that lamp on my living room!:)

See on lihtsalt ulme kui kallid on põrandalambid! Mingi hetk oli Koduekstra lehel soodukaga ilus lamp aga nagu ikka minu rõõmuks ei ilmunudki kunagi see  poodisesse! Pfff ma ütlen kohe! Aga ma ei anna alla ja kunagi ma saan omale elutuppa selle paganama lambi!:))

6-If i have the couch,the lamp and the tv set ,then a big white fluffy rug would also be perfect on my living room or my bedroom.I bet that my cats would love that rug and i would have my hands full of keeping it nice and clean:)

Ning kui mul oleks olemas juba kogu see eelnev kraam,siis ilus valge kohev vaip sobiks veel ideaalselt põrandale.Loomulikult näeksin ma palju vaeva,et seda valge ja puhtana hoida,sest ma usun,et mu kassid armastaksid seda vaipa:))

7-New colourful pillows for my new couch would also be nice:)

Nagu ma ütlesin,siis mu praegune diivan pole just kõige kenam-selline pruunikas kirju sigrimigri ja sinna sa ei pane ju ilusadi värvilisi patju peale.Seega oleks uus diivan,siis oleksid ka uued ilusad padjad mida siis vastavalt tujule vahetada saad ja ikka mida rohkem patju seda mõnusam!:)








2 comments:

  1. Heh, meil on nii palju samasid soove!

    Ma olen ka endale alati tahtnud suurt ja ilusat nurgadiivanit, kus saaksime perega koos mõnusalt aega veeta. Meie Ljubljana korteris oli selline mööblitükk, kuid kunsnahast - kõige jubedam asi üldse! Ilma aluskatteta ei kannatanud üldse selle peal istuda ja kui istusidki, siis pärast võttis tükk aega, et tagumik sealt lahti kangutada. Mõtlen, et kui nüüd endale ostaks, siis tumehalli või pruuni. :)

    Põrandalamp on maailma parim ese kodus! Nii mõnus on, kui mässid ennast pehme teki sisse ja loed sooja lambivalguses head raamatut või kudrutad niisama poisssõbraga. Ma sinu asemel vaataksin Ikeasse - ehk keegi saab sulle tuua mõne lambi, seal on paljud asjad ikka väääga soodsad.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaaa need kunstnahast diivanid/ toolid on nii jubedad!:)) Isegi trammis olles jääb tagumik kinni!:)))
      Kusjuures mul oli ka see Ikea mõte ja kui vähegi võimalik lasen selle idee käiku,sest nii mõnus on ju pimedal ajal selle saatel uue pehme diivani peal lebotada,soe pleed ümber:)

      Delete