Rainy days!


Väljas aina sajab ja sajab ja sajab! Selleks korraks on siis suvega kõik ja võib oma saapad ja kampsunid  välja otsida.:( Tegelikult ma täitsa ootan seda aega juba kus saab ennast suurte sallide ja kampsikute sisse mässida ja need kolletavad lehed on ju ka täitsa ilusad:) 
Täna koju jõudes oli kohe tahtmine midagi küpsetada ja sooja joogi kõrvale ampsata.Selveris jäi mulle silma Vilma küpsisepulber ja kui ma ei eksi ,siis ma vist isegi olen kunagi seda ostnud.Lisasin pulbrile hapukoort ja õli nagu retseptis kirjas ja mis on küpsis ilma šokolaadita!? Ahjus hoidsin 10 minutit ja minu õnneks seekord ära ei kõrbenud midagi ja jäid sellised mõnusad-,mitte liiga krõbedad ega liiga pehmed:)Ning tavalise tee või kohvi asemel haarasin riiulist oma piima-maasika joogipulbri ja lisasin juurde veel mõned vahukommid ja voilaa!:) Ülejäänud õhtu sisustan Ameerika tippmodelli  21 hooaja  esimese osaga ja Tormiküttidega:)No comments:

Post a Comment