June empties!



Green tea facial wipes- Loved those wipes! They where perfectly damp.Smelled good,removed make-up well and left my face nice and clean.

Ütlemata head salvakad olid.Lõhnasid hästi,parajalt niisked ja eemaldasid meigi korralikult ja jätsid näo värskeks ja puhtaks.

Bye Bye blemish acne cream- It was pretty decent cream.The result wasn't as fast as other creams but it did it'd job and maybe in the future i will buy it again.

Täitsa okei kreem oli.Päris päevaga tulemusi ei näinud aga muidu võibolla ostaks kunagi veel kui mu nägu peaks  käest ära minema.

Dermosil foundation sample- I am so suprised how good it was.I have never tried any of there foundations before and based on that sample i really should.It had a good coverage and it stayed on all day matte.No mask effect and really light.

Olen täitsa rabatud sellest kui hea see väike tester ikka oli.Pole ennem ühtegi Dermosili jumekat proovinud.Sellest jätkus mulle kaheks korraks ja tulemus oli matt,püsis peal kaua ja kattis korralikult.Mingit rasket maski tunnet ei tekkinud.

Garnier Moisture Match cream sample-Nice sample.Smelled good and moistured well.

Igati hea tester jällegi,Lõhnas hästi ja niisutas ja jättis naha mõnusalt pehmeks.

Montagne Jeunesse dead sea mud mask-I love those masks.Long lasting and the results are good.I really didn't like the smell of that mask but it cleaned my pores and left my face nice and soft.

Mulle jubedalt meeldivad need näomaskid.Väike pakk aga saab mitu korda kasutada ja tulemuses ei pea ka kunagi pettuma.Antud maski lõhn mulle aga ei meeldinud, aga muidu tegi poorid puhtaks ja jättis naha pehmeks ja värskeks.



Mister Mister lime spice body scrub-This was actually my boyfriend's but he doesn't use these things.The smell reminded me of somekind of lemon cleaning product and the texture was similar to hair gel and scrub particules where so tiny.So not a good scrub.

Tegelikult oli see mu elukaaslase oma mille ta oma õelt kingituseks sai ,aga kuna ta ei kasuta selliseid asju, siis ma võtsin selle omale.Mulle jubedalt meeldis see vunts seal kaanel:) Igatahes polnud tegu just kõige parema koorijaga.Lõhnas ta mingi sidruni puhastusvahendi järgi,terakesi polnud ollagi ja tekstuur oli a'la juuksegeeli oma.

Schwarzkopf Gliss Kur shampoo & conditioner for coloured hair-I didn't like those two.My hair got greasy quickly and the smell was way to sweet and overpowering.

See duo mulle ei meeldinud.Mu juuksed läksid kiiresti rasuseks ja lõhn mis algul oli okei,muutus pikapeale nii tugevaks ja imalaks.



Massive lashes mascara  and Giordani Lash Panorama mascara- Unfortenatly the mascara was dryed out,altought it was sealed shut.I manage to use it once but didn't get the result.Too bad:(
Panorama mascara is my favorite mascara of all time.It didn't smudge at all,stayed on all day and gave little lenght to my lashes.

Kahjuks oli esimene tušš ära kuivanud,kuigi pakend oli kinnine.Sain kuidagi mingi kihi peale kantud aga tulemus oli kuiv ja mitte midagi ütlev,seega kahju ,et nii läks ,oleks nii väga teada tahtnud kas saan omale volüümikad ripsmed või ei?:(
Teine tušš on aga mu lemmik! Ainuke mis ei lähe laiali,ei määri ja peal püsib terve päeva.Lisab natuke pikkust ja maha tuleb hõlpsalt:)

Avon Super shock eye kohl-Intense black colour but smudged after 10 min.

Ilus intensiivne must toon kuid kulus ja läks laiali juba 10 minuti pärast peale kandmist.


Playboy eau de toilette- Loved the smell.Sweet yet fresh.

Väga hea lõhn-magus,samas ka natuke värske.

Versage Bright Christal-Really bad replica of the original.At first it does smell like the original but after 3 min it fades away and leaves..nothing! Plus the spray button broke and it was really hard to get anything out.

Tõsiselt niru koopia.Pudel muidu ise on kena ja roosa ja hiigelsuur aga lõhn on täitsa jura.Algul lõhnab küll nagu päris aga mõne minuti pärast kaob,jättes sulle mitte kui midagi! Ma tegelikult soetasingi selle pudeli ainult selleks ,et näha kui halb koopia on.Lisaks läks sprei nupp katki ja raske oli midagi välja pihustada.






1 comment:

  1. Im have those face masks also! :>

    -Alessia

    stylist-diaries.blogspot.com

    ReplyDelete