What is your face telling you?

Have you ever wondered why are you getting pimples/ acne when everything is ok? U have the right skin care and make up products, but still those things pop up like mushrooms after rain? Well, actually the problem is deeper than you think.Everyday life easily effects your body and when it's stressed or you are not eating right ,it let's you know buy popin up zits. Here is a map with numbers that shows what is wrong inside you when u do have pimples in that area.

Oled sa kunagi mõelnud,et miks sulle vinnid tekivad? Ometigi oled sa ju leidnud omale õiged tooted millega oma nahka hooldad aga ikkagi ilmuvad need tegelased nagu seeni pärast vihma?! Põhjus on täitsa lihtne-igapäevaelu; stress,vale toitumine-need on kõik sisemised põhjused.Selle antud pildi järgi saad sa kindlaks teha mida on vaja sul teisiti teha ,et vältida neid probleeme.





1&2- If you have pimples in that area then it means that you have to eat less processed food,reduce the amount of fat in the food and drink more water.

Kui sul tekivad otsaette vinnid siis pead tarbima vähem töödeldud toitu ja rohkem vett jooma.

3- Liver-Cut out alcohol and greasy food.

Kui sul tekivad sinna vinnid siis tähendab seda ,et asi on maksas ja  peaksid vähem alkoholi ja rasvast toitu tarbima.
Kusjuures viimasel ajal olengi märganud, et muidu võib mul nägu puhas olla aga nii kui olen midagi kangemat joonud on vupsti tegelased platsis ja just seal nina ja otsaesise juures,vahest peidavad nad ennast ka kulmude sisse.Seega üritan võimalikult vähe alkot tarbida.

4&5-Kidneys- Anything around the eyes ( even the dark circles) mean that you are dehydration! Drink more water!

Neerud-Kõik mis jäävad silmade ümbrusesse,isegi tumedad silmaalused on märk sellest, et kannatad vedelikupuuduse all! Joo rohkem vett!

6-Heart-Less spicey food! Also your cholesterol might be high so eat more nuts,avaocados and fish.

Süda-Kolesterool võib olla kõrge seega söö rohkem pähkleid,avokaadot ja kala.Väldi vürtsikaid toite! Ning arvake ära kellel on hetkel nina peal punn....??

7&8-Kidneys- Again,drink up!

Jällegi ,joo aga rohkem vett!

9&10- If you are smoking then this is the reason why you have problems in that area.When you don't then  the problem is in your dirty pillow case or phone!

Kui sa suitsetad,siis võib olla see põhjus miks on sul põskedel vinnid.Kui ei siis peaksid sa ülevaatama oma padjapüüri ja telefoni ekraani.Mina näiteks ei suitseta,küll seda teeb mu elukaaslane ja mingil määral ma hingan seda kõike sisse ja põsed ongi peamine põhjus kus minul vinnid on.Padjapüüri vahetan ma ka nüüd iga 2 päeva tagant ja seda, et telefon on must ( jumestuskreemi,peitepulga ja puudriga) koos on täitsa igapäevane.Üritan võimalikult tihti spets lapiga üle käia aga no ma olen ka laisk vahest,siis on lihtsalt, et käega üle või särgi äärega puhtaks:(

11&12-Hormones- This is the signature sign of stress and hormonal changes.Get more sleep,drink more water and eat more veggies.Also it shows when you are ovulating..

Peamine märk sellest, et sul on stress või toimuvad hormonaalsed muutused.Maga rohkem,joo palju vett ja söö juurvilju.Lisaks näitab ära millal toimub sul ovulatsioon.

13-Stomach- Digestion problems! Step up the fibre intake and drink herbal teas!

Seedeprobleemid- Tarbi rohkem kiudaine rikkaid toite nagu seda on puuviljad,juurviljad ja marjad.Suur kiudaine allikas on greip,seega kõik greipi sööma nüüd!:) Kasulikud on ka igasugused taimsed teed.

14-Illness- Zits there can be sign that your body is fighting to a bacteria to avoid illness.Give it a break-take a yoga class.a nap,eat and drink healthy and you should be fine:)

Märk mingist bakterist millega su keha võitleb.Seega mine joogatrenni,maga korralikult ,söö-ja joo tervislikult.


Now that i look my skin at the mirror right now,i see spots on my nose and on my cheecks.So instead of blaming another beauty product gaving me zits,i just have to digg deeper and fix the problem inside:)

Hetkel kui oma nägu vaatan,siis minul on ninal ja põsel punnid,seega ennem kui hakkan uut tooted oma probleemides süüdistama,vaatan üle oma igapäeva harjumused ja toitumise:)






3 comments:

  1. Super! Aitäh huvitava artikli eest. :)

    Saan täiesti aru nüüd, miks mul 11, 12 ala nii kole on. :(

    ReplyDelete
  2. Selle järgi peaks mul ideaalne nahk olema, st kõik asjad on korras aga nahk ikka suhteliselt jube, seega on see minu jaoks jama jutt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ega me ei olegi ju kõik ühe puu järgi tehtud! Sul võib nii olla aga mõnel võib naa olla.

      Delete