April empties!



Lirene anticellulite balm- It took me a long time to finish that up.I wasn't that wow'd with that product.I have had better cellulite creams.

Aega võttis aga otsa ta sai ja ega ma eriti vaimustuses sellest kreemist polnud,olen palju paremaid tooteid kasutanud.Kergelt siledama tulemuse andis aga ei midagi erilist.

Dove shower gel-I love Dove shower products.They always smell good and they leave the skin so soft and fresh.

Mulle nii meeldivad Dove tooted.Nad lõhnavad alati nii hästi ja nahk jääb nii pehme ja mõnus:)

Esta nail polish remover- Nail polish remover like anyother.Removed the polish well.

Nagu igateine lakieemaldaja-võttis laki maha korralikult ja kuivatas küüsi ka natuke.

Oriflame nail butter- I loved the smell of that thing:) To me it reminded of cranberrys or something like that.The package to me was a little bit uncomfortable,because i had to turn the stick and then the butter came out and when rubbing it in ,it got very smushi.It didn't really do anything to my nails.

Mulle meeldis kohutavalt selle toote lõhn.Meenutas nagu kuivatatud jõhvikaid või pohli mis oleks kuhugi küpsise sisse pandud:) Toode ise aga oli suht nõme kuna esiteks, et midagi kätte saada pidi seda keerama ja kui sealt see võipulgake välja tuli ja küüntele määrisid,siis kogu see kupatus seal toru sees läks lömaks ja üldse oli väga ebamugav seda peale kanda.Mingit mõju see küüntele ka ei avaldanud.

Yves Rocher lipstick "107"-I used that lipstick i think only twice,because i didn't like the pearly pink colour.And on top of that it broke.

Kasutasin seda huulepulka vist ainult kaks korda,kuna mulle ei meeldinud see roosa pärlitoonis värv.Sain selle kunagi tasuta kui tellisin midagi ja tagatipuks murdus see veel ära ka ja täpselt keskelt.

Mode4u nailpolish " Mary"-It was my go to red polish.Really loved the shimmer in it:)

See oli mu kõige sagedamini kasutatav punane lakk.Mulle nii meeldisid need sädelevad osakesed seal sees.:)

Oriflame Studio artist concealer- Really loved that concealer and it was my second tube:) Covered all blemishes and other things very well.

Teine tuup seda peitekreemi läks nagu niuhti!:) Kattis hästi kõik laigud,vinnid ja muud jamad :)

Oriflame Tender care " caramel" balm- I wish i could have eaten that!:) I loved the smell:)

Nagu ikka jumaldan ma nende potsikute sisu. Karamelli oma lõhnas nii hästi, et oleks tahtnud lihtsalt ära süüa kogu selle kraami:)

Byphasse make -up removing wipes- Really good wipes.They where perfectly wet and removed make-up really good.Face was fresh and clean after.

Väga head niisked salvakad.Eemaldasid meigi ilma probleemita ja nahk jäi puhas ja värske.






No comments:

Post a Comment