Review: L'Oreal Lumi Magique foundation.

My friend told me that she is using and loving one foundation ,that is just perfect.I was eager to try it out also. When she showed me that ,i tested it on my hand and it looked good and natural.So i bought it. The prize was a little crispy-17.90€ but like she sayed -it was worth it!:)

M6ni aeg tagasi..okei suvel siis juba ,mu s6branna rääkis et ta oli omale hankinud uue imelise jumestuskreemi.Kui seda enda käe peal katsetasin ,tundus täitsa okei.Niisiis ostsin ka omale selle.Hind oli veits krõbe-17.90 € ,aga see pidi seda väärt olema!



The product claims to give you a ray of light,perfect coverage without masking.
I start with the bottle-it has rose gold (-ish) pump and it makes the bottle looking fancy:)
Now the texture to me is a little to liquidy.When u shake the bottle,u can hear clearly like there is water inside. I choosed shade " Rose pearl" and it's perfect for me.

Toode sisaldab vedelat valguse tehnoloogiat?! Just nii!:)  Tulemuseks on kaunilt särav nahk ilma rasuta ja läiketa.Pudel on klaasist ja pumbaga osa on kaetud roosa kulla karva värviga,mis teeb väljanägemise eriti peeneks:) Tekstuurilt aga on ta liiga vedel minu jaoks,raputades kuuleb selgelt nagu oleks vesi sees.Toon " Rose pearl" aga sobis minu heleda nahaga suurepäraselt.



Like i sayed ,the texure was liquidy and when i am applying it ,then it almost didn't want to stay on my skin.Because it has so light texture ,it didn't cover much at the first application.I had to use one and a half pumps more to get decent coverage .The glow and the light was clearly visiable.I shined like a christmas tree:) So girls who has greasy skin-this is not for u!

Nagu ma ennist ütlesin,siis minu jaoks oli ta tekstuurilt vedel ja peale kandes libises ta ilusasti peale,nii hästi kohe et ei tahtnud peale jäädagi.Esimene pumbatäis ei kattnud kohe mitte ültse,seega pidin veel poolteist juurde panema ennem kui sain enam vähem soliitse katvuse.Sära oli loomulikult kohe näha, ja pärast nii mitut pumbatäit ma särasin nagu jõulukuusk!:) Seega kui Sul on rasune nahk ,siis see toode ei ole sinu jaoks.


As u can see on first picture that i have quite bad skin.A lot of red and huge pores and of course pimples.On the second picture i have 2 and a half pump coverage and shining big time:) Finally i covered it all up with powder and i didn't use any concealer.

Nagu esimesel pildil näha ,on mul küllaltki probleemne nahk,punetus,suured poorid ja loomulikult vinnid.Kuid ärme peatu sellel pildil eriti kaua:) Teisel on mul juba 2 ja pool pumbatäit peal ja katvus pole nagu näha väga hea ja ma säran.Viimasel pildil ei kasutanud ma peitepulka ,ainult puudrit ja tulemus on minu jaoks piisav,võiks olla ka parema aga ega siis kõike head ka korraga ei saa!:)

Overal the foundation didn't impress me that much.If u have clean and normal skin and u want some glow ,then yes this one is for!

Kokkuvõtteks ei avaldanud toode mulle erilist muljet .Kui sul on puhas ka normaalne nahk ja sa soovid veidike värskust ja kuma ,siis jah haara pudel!:)








2 comments:

  1. Ma ei tea miks, kuid varem ostsin ma ainult L'Oreali või Maybelline'i tooteid - arvatavasti odava hinna tõttu ning sp, et tundsin ennast kindlamalt tuttavaid tooteid ostes. Kuid vaadates su pilte (meil on ühesugust tüüpi nahk), siis enamike toodetega oli just selline tulemus. Kindlasti oli ka katvamaid jumestuskreeme, aga nad kõik läikisid jubedalt.

    L'Oreal Lumi Magique hind on minumeelest liiga kallis - isegi Bourjoisi jumestuskreemi saab pea 5 € soodsamalt. Kahju, et sa pidid nüüd nii palju raha raiskama :( Võib olla annab seda jumestukreemi segada mõne teisega, millel on tihkem koostis - ma olen selline, et kui ma midagi ostan, siis seisma ei raatsi jätta, parem annan ära või leian muu lahenduse.

    Head uut aastat! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olen alati arvanud et L'Oreal on kallis ja nagu näha siis alati ei vasta tõele,et mida kallim seda parem tulemus.Minu eelmine kreem Bourjoisilt oli odavam ja tegi poole rohkem tööd ära.Aga ma kasutan selle vapralt ära ja saan jällegi midagi oma "olen selle ära proovinud,next please" listist maha tõmmata ja uue juurde suunduda:)

      Ilusat uut aastat Sullegi!:)

      Delete