Wattbad

I was just looking around on the app store and came accross this awsome book app called Wattbad.It is similar to Kindle but it is free and no time limit.Just create a account,select genres that u like and books pop up!





I started reading Fifty shades of grey and so far i like it.Also u can create a list of books that u like to read and it goes into your libarary ,so if u have finished one book,u can start the next one easily.Perfect way to spend your time:)

Kolasin mobla äppipoes natuke ringi ja sattusin sellisele mõnusale lingile nagu seda on Wattbad.Sarnaneb see Kindle'le aga on tasuta ja ilma ajalimiidita.Lihtsalt registreeru,vali kategooriad ja vali sobiv raamat ja alusta lugemist:) Mina alustasin 50 halli varjundiga ja siiani on see täitsa hea.Eesti keelt kahjuks menüüs pole aga kellel inglise keel suus saab hakkama:) Lisaks saad omale sobivad raamatud ära salvestada ja kui üks raamat läbi,valid listist ehk siis raamatukogust uue ja alustad lugemist:) Minu jaoks on see perfektne viis oma aega sisustada kasvõi hommikul tööle sõites:) Ainuke miinus on see,et akut läheb kõvasti!

4 comments:

  1. Hmm.. kas mitte nii ei alganud triloogia kolmas osa ehk "Fifty shades free"? :)

    Ja mulle meeldivad need raamatud väga!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pfff hakkas jah! Poleks sa mulle öelnud ,oleksin terve raamatu läbi lugenud alustades kolmandast osast!:)) Imelik ,et pealkiri on esimese osa oma?!

      Delete
    2. :D Huhh, nüüd läks küll hästi!

      Tõesti imelik.. aga muidu raamatute lugemine on seal tasuta v?

      Delete
    3. Tasuta jah.Leidsin esimese osa ka ülesse ja no jeerum nii hea ikka!:) Ebaõnn tabas mind teise peatüki lõpus kui tekst lihtsalt otsa sai:( Samas kui kolmanal oli välja toodud ligi 8 ptk ,seega polegi vist nii hea variant lugeda neid raamatuid seal.Igatahes olen nii lummatud,et lähen ja hangin omale päris raamatu!:)

      Delete