Muffin's for lunch!


I craved something sweet and i remembered that i had some muffin powders in my kitchen closet.To give it a little more taste i added some chocolate chips,coconut seeds,rasberry jam and apples:) Apples made them really juicy and  chocolate gave a good taste:)


Suur magusasõber nagu ma olen,meenus mulle,et mul on kaks muffinipulbri pakki kapis ja mis oleks veel parem kui nosida midagi head kakao kõrvale sellisel koledal hallil päeval:) Lisasin juurde veel kookoshelbeid,mesikäpa šhokolaadi tükke,vaarikamoosi ja õunu.Ühesõnaga kõike mis kannatas sisse panna:) Õun oli hea valik kuna tegi koogikesed mõnusalt mahlaseks! Vaarikamoosi ei jäänud aga kahjuks tunda:(

4 comments:

 1. Ma olen teinud muffineid ka isetehtud taignast, kuid kõige paremad tulid alati Vilma muffinipulbriga :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma olen ka teinud ja ei tulnud välja,seega jään alati truuks Vilma pulbritele!:)

   Delete
  2. Proovi seda retsepti, need tulid küll paremad kui Vilma šokolaadimuffini pulbriga - http://www.nami-nami.ee/Recipe/View/10003

   Mina olen teinud muidugi kahekordse koguse, meile ühest ei piisa :D

   Delete
  3. Näevad väga head välja!:) Kirjutan retsepti ülesse ja proovin ära kunagi,sest hetkel on küll isu täis:)

   Delete