Regret buys # 2


Batiste dry shampoo for blond hair- It didn't make my hair fresh,instead it made them powdery.No volume also and  it says that a hint of colour-yes colour of yellow!

Siiani on see k6ige kehvem Batiste kuivšampoon mida kasutanud olen.Esiteks ei teinud ta juukseid puhtaks ja värskeks nagu lubatud.Teiseks ei mingit volüümi ja kolmandaks jättis ta mu kiharad nõmedat kollast värvi!

Oriflame Feet Up Goosebery foot spray- It smells kinda weird,defenetly not like gooseberry would smell.And the smell get's even worse when u spray it on your legs.Defenetly no fresh feeling after!

Lõhnab kuidagi veidralt ja kohe mitte üldse nii nagu tikker lõhnama peab ja pealegi tikkril polegi ju üldse lõhna?!? Kokkupuutel jalgadega hakkab veel vastikumalt haisema ja värskusest on asi küll kaugel!

Joik Strawberry and rhubarb scented candle- It smells incrediable in the jar-fresh,sweet and so yummy,that u just wanna stick your tongue in it!:)  But when u  burn it ,then no scent what so ever comes out! :(

See lõhnab fantastiliselt purgis olles-värske,magus ja nii nämma ,et tahaks kohe nahka pista aga kui põlema panna,siis ei kandu mingit aroomi tuppa:( Nii kahju!:(

4 comments:

  1. Huvitav, et mul on olnud 2 tk seda küünalt ja mul oli küll terve korter lõhna täis......

    ReplyDelete
  2. Kusjuures ma tean teisigi kellel on tuba l6hna täis aga no ma ei tea,minul küll ei olnud?:O

    ReplyDelete
  3. Kas on üldse mõnda head kuivshampooni? :) Ma pole kunagi endale ostnud, samas pole leidnud Eesti blogides ka kiitvaid arvustusi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Batiste omad on head reeglina ,vähemalt mulle sobib sinine pudelike aga antud toode polnud küll midagi head.

      Delete