5 facts about me!:)




  1. I hate when people eat sunflower seeds!!- It just makes me go bananas! The sound of then cracking and the smell..uhhh ! One time i even had to change my bus,becuase a man was eating them! 
  2. When i am with somebody,i always have to walk on the right side of them!- Otherwise i get uncomfortable and i just can't walk                                                                                                    
  3. I like to eat at night!- Yup that's right! I sometimes woke up in the middle of the night and i start eating.I am totally awake when am doing that:) And when i am done,i wash my teeth and go back to bed:)                                                                                                                                                 
  4. I don't fit through the doorway!- No matter how larg the doorway is ,still manage to hit myself on the wall or the edge of the doorway!                                                                                                 
  5. I am the master of failing and embarrasing myself !-  It happends all the time and i just don't wanna think about it! I still feel so stupid and embarassed some of the things that i have done..even by accidental but still..My friend always laughs so hard when i tell her the things that have happend!:))


  1.  Ma vihkan kui keegi sööb päevalilleseemneid!- See prõksuv hääl ja see lõhn ajavad mind endast nagu nii välja! Ükskord pidin ma isegi bussi vahetama kuna mingi vene mees nosis neid  ja ma ei kannatanud seda lihtsalt välja!
  2. Käin alati kellegagi koos olles paremal pool!-See harjumus kujunes vist kooliajal välja ja enam ma sellest lahti ei saa.Kui satungi teisele poole inimesest käima ,siis mul hakkab ebamugav ja pean kohta vahetama.Isegi bussis v6i kuskil istudes pean ma alati akna all olema.
  3. Söön keset ööd!- Jep,ärkan mõnikord keset ööd ülesse,teen omale kiirelt paar v6ileiba,ja pärast pesen hambad ja lähen tagasi magama!:)
  4. Ma ei mahu ukseavast läbi!!- Olgu see ukseava nii suur ja lai kui tahes,ma ikka põrkan kas vastu seina või vastu uksepiita.Mu küünarnukid on alati sinised!
  5. Olen meister feilimises ja enda alandamises!- Ei möödu päevagi kui ma ei häbistaks ennast või ei feiliks millegiga.Ma isegi ei taha mitte mõelda ega välja tuua mõningaid olukordi,sest need on lihtsalt nii piinlikud!;) Sõbranna saab alati kõhutäie naerda kui ma talle jälle räägin et mis minuga juhtus ja ta lausa naudib ,et saab mind vahest mõnitada!!:))



No comments:

Post a Comment