Review: LaCoupe Orgnx smoothing shampoo & conditioner


  I picked  up these because of the packages.Really edgy and something different on your bathroom. So what does this shampoo promise u? First,it is sulfate free:)It contains cocoa nut oil,avocado oil,cocoa butter and certifiednorganic moringaseed oil.All the ingredients promise to smooth your curly,wavy,dry and frizzy prone hair.U hair looks stronger,smoother and glossier.

Need kaks hakkasid mulle silma just pakendi pärast.Midagi ilusat ja teistsugust omale vannituppa:) Mida antud šampoon siis lubab? Esiteks on ta sulfaadi vaba!:) Moringa ja keratiiniproteiinidega šampoon sisaldab toiteainerikast kookosv6id ja avokaado6li mis siluvad kuivi,rikutud,lokkis,laines v6i kahjustatud juukseid.Tulemuseks on ilusad,siledad ja läikivad juuksed.

I have to say that it really does smooth and straight my hair.My hair is naturally wavy and thick and after using it ,my hair was so straight that i didn't have to use a straightening iron!:) Yay for that!:) But what i really don't like about it -it's the smell.It's almost kinda fake and chemical.The shampoo it's too liquidy and it doesn't lather up much.And the next day my hair was greasy again.It's too bad,.i really didn't expect those things. Not gonna bother to buy them again.

Minu juuksed on loomulikult laines ja paksud,seega sirgendaja on mu parim s6ber.Minu üllatuseks see šampoon t6esti muutis mu juuksed siledaks,siidiseks ja mis k6ige tähtsam-nii sirgeks ,et ma ei pidanud sirgendajat kasutama! Olin tohutult 6nnelik,et mu juuksed pääsevad kuumast:D Aga mu r66m ei kestnud eriti kaua.Esiteks hakkas mulle l6hn vastu pärast m6ningast pesu,kuidagi keemiline ja v6lts,lisaks šampoon oli kuidagi liiga vedel ja vahtu ei läinud ka.Ja järgmisel päeval olid juuksed taas rasvased:( Kahju! Lootsin juba ,et olen naelapea pihta tabanud.Edaspidi jäävad need kaks minust poeriiulitele edasi.

No comments:

Post a Comment