I won a maxi skirt!:)

GLAVIE had a giveaway and i was lucky enough to win it:) Am currently obsessed with maxi skirts,so i was super excited to add another item into my small collection:) I choosed red one and it is quite similat to my blue one.It has slightly different texure and the rubber band is much stronger.It is not that see trought,but it still has that extra layer of material to cover up:) I am really happy and Thank You Gerttu for that awsome skirt!:)

Mul on suur r66m kui sain teada ,et olen v6itnud GLAVIE  kingiloosi,milleks oli maksiseelik!:) Olen täiesti vaimustuses nendest hetkel ja olin nii p6nevil,et saan oma väikest kollektsiooni laiendada:)Valisin välja punase ja see on üpriski sarnane minu sinisele.Materjal on veits paksem ja mitte nii läbipaistev ,lisariide jupp on siiski katteks all:) Ja must kummiriba on ka märksa tugevam.Igathes olen oma seelikuga ülirahul ja SUUR SUUR AITÄHH SULLE GERTTU!!!:)


No comments:

Post a Comment