Review: Maybelline the Rocket volum express mascara.

Finally i got the mascara! I already had the feeling that i am the only one who hasn't tried it yet:) Because i am a little late about reviewing it,there are already tons of reviews but i think one more doesn't hurt right?:)

L6puks soetasin endalegi selle kuulsa tušši! Olin juba arvamusel ,et olen viimane inimene kes pole seda veel kasutanud:) Arvustusi on juba tuhandeid aga üks veel ei tee ju paha v6i mis?:)


 The mascara comes in a blue/pink tube ,easy to open and close.The wand is extremly huge in my opinion.It is slightly the same shape like the tube is.Its made of strong rubber and it doesn't bend.Because the wand is so same shape ,it's very hard to get all the smallest lashes.

Tušš on sinises/ roosas tuubis,kerge avada ja sulgeda.Hari on super suur,tugevast ,mitte painduvast kummist ja kergelt sellise koonuse kujuga nagu tuupki..Kuna hari on nii ühe kujuline,siis minul isiklikult on raske katte ka väiksemaid ripsmeid tuššiga.


With only one coat i am getting volume,no clumps and beautiful blackest black lashes. The second coat adds a little volume ,but more than that gives u a spider legs lashes.It doesn't smudge on my upper eyelids turing the day but on my bottom lashes it did a lot,so i am not doing my bottom lashes with this mascara.It comes off nicely.

Juba ainult ühe kihiga sain ma omale ilusad volüümikad,tüki vabad tumedad ripsmed:) Teine kiht lisab tiba volüümi juurde ja kolmanda kihiga saavutad juba ämbliku jala ripsmed.Seega ühest kihist täielikult piisab,et saavutada perfektsed ripsmed. Minul püsis ta peal terve päeva,ilma et oleks ülalaugudel pudenenud v6i laiali läinud,alumistega nii hästi aga ei läinud-oli ikka päris määrdumist,seega kasutan ainult ülemiste ripsmste puhul.Maha tuleb ilusasti,isegi niiskete salvakatega:)




ONE COAT

TWO COATS



Overall i am really happy and satisfied with this mascara.It is affordable and it does it 's job very well.I give 5/ 5
Kokkuv6tteks jäin ma tootega väga rahule.Annan 5/5:)

6 comments:

  1. Soetasin sama toote just hiljuti, sest eelnev ripsmetušš sai otsa. Olen samuti rahul! :)

    sparkleousbeauty.blogspot.com // Toimumas ka Firmoo prillide kinkeloos

    ReplyDelete
  2. It works fantastically on your lashes, xoxo.

    ReplyDelete
  3. Ma olen vist ainus inimene, kellele ei meeldi see absoluutselt :D.

    ReplyDelete