June favorites!

This month i really don't have much  favorites ,especially beauty related.The only thing that made into this post is my new  Bourjois healty balace powder:
See kuu pole mul väga palju lemmikuid,eriti ilu osas aga esimese asjana toon ära oma ilutoote ja see on Bourjois healthy balance puuder:



It has a very light ,creamy texture,smells lightly the same as the foundation,gives natural matte finish.Doesn't stay on 10 hrs like promised but 8 hrs at least defenetly.
 Puudril on ülimalt kerge ,veidi kreemjas tekstuur,l6hnalt on meeldiv ja mahe nagu jumestuskreemgi.Annab loomuliku ja mati tulemuse,jätmata maski tunnet.Peal ei püsti päris 10 tundi aga 8 on kindlasti:)

When it comes to cooking shows i am hooked totally! Especially when it is with Gordon Ramsey.He is just the coolest man ever! I discovered Kitchen nightmares and i love it!!:)
Avastasin ,meie keeli t6lkituna siis Köögikubjas sarja ja  Gordon Ramsey on lihtsalt nagu nii muhe ja eriti  meedlib mulle kui ta ringkäiku köögis teeb ja ta läheb nagu nii pöördesse kui midagi eriti rämetat avastab:)






Also MasterChef US has a new season out!:)
So far my two favorites are Luca and Jason.
Meisterkokk alustas 4 hooajaga ja hoian pöialt Lucale ja Jasonile:)



 Last but not least is Olly Murs. "Dear Darlin" song just made me love him. Now i have all his songs on my playlist and i start my mornings with his songs:) He is going to perform in Tallinn with Robbie Williams in august and now i really wanna go:)
Viimase lemmikuna on mul laulja Olly Murs,kelle " Dear Darlin" laul mind teda armastama pani:) Nüüd igal hommikul alustan oma päeva tema playlistiga:) Kavatsen ka nüüd augustis toimuvale kontserdile minna kus ta on Williamsi soojendaja:)



Also i have a Giveaway going on! There are still few days to enter!:)
Ärge unustage osa v6tta Kingiloosist mille loosin välja juba 1 juulil!:)


What have been your favorites in this month?
Mis on olnud Teie lemmikud sel kuul?

No comments:

Post a Comment