Review:Bourjois healty mix radiance reveal foundation
When i got the sample from the magazin,i instantly fell in love with this foundation.So i left my Maybelline Fit me and bought this.The shade 52 vanilla is perfect for my skin tone.I love that it comes with a pump and the bottle itself looks nice and elegant.Product is so light,creamy and has a nice mild scent.Blending and the coverage are perfect for my skin.It doesn't feel heavy.cakey and gives a nice glow and freshness.

Pärast oma sämpli saamist olin täiesti armunud antud tootesse ja pikemalt m6tlemata jätsin oma Maybelline Fit me jumestuskreemi sinnapaika ja tormasin poodi selle järele.Toon 52 vanilla on perfektne minu nahatooniga.Pudel ise juba on ilus ja mis k6ige tähtsam-pumbaga!:) Kreem ise on ülimalt kerge koostisega, parajalt kreemja tekstuuriga ja väga hea 6rna l6hnaga.Pealekandmine,hajutamine ja katvus on minu jaoks suurepärane.Ei mingit rasket maski tunnet,ebakorrektsusi ja jätab naha m6nusalt kumavaks,loomulikuks ja annab värkse ilme!:)


Well say hello to my " i just woke up " face:)
Anyway u can clearly see that i have redness around my nose and cheeck area,also i have some dryed pimples on my forhead..not a pretty picture:)

Nonii selline on siis mu " ärkasin just ülesse" nägu:) Nagu näha mu nina ja p6se piirkond on suhteliselt punane ja laubal m6ned vistrikud mis on juba ära kuivanud.


 This is the final result with all my face make-up on.Am really happy with the result.At the end of my usual day which is 14 hrs long,it is still on..it only needs a little touch up on my mouth area but other that that it's perfectly on and doesn't make me shiney.I give this product 5/5!:) Love it!:)

Selline on siis l6pptulemus,kogu mu puudri ja silmameigiga.Olen tulemusega ülirahul.Minu tavaline päev kestab nii umbes 14 tundi kus olen pidevalt liikumises ja päeva l6puks on vaja ainult suupiirkonda kohendada, aga muidu oma lubatud 16 tunni kestvuse kohapealt on tulemus suurepärane.Lisaks ei tee see ka mu nahka läikivaks ja jääb sellisena nagu ma ta hommikul peale kandsin:) Annan antud tootele 5/5-st !:) Soovitan!:)No comments:

Post a Comment