May favorites




Sally Hansen nail polish remover:This has been so far the best polish remover that i have used! When u first open the bottle,u can clearly smell the acetone,but after removing the polish the smells turns into a soap smell:) Also nails isn't dry and i have no need to rinse my fingers after that.It contains vitamin-e and wheat protein.It also promise to strenght the nails:)
Siiani parim küünelaki eemaldaja mida olen kasutanud.Nagu ikka on alguses tunda seda jubedat atsetooni l6hna kui korgi pealt v6tad,aga pärast kui oled laki eemaldanud on jubedast haisust saanud selline m6nus seebi l6hn:) Lisaks ei teki vajadust s6rmi pesta ja küüned jäävad niisutatud.Sisaldab e-vitamiini ja nisu proteiini.Lubab muuta küüned pikema kasutuse järel ka tugevaks:)
TBS mango body butter: This body butter is just heavenly!:)  The texture is just so buttery and i love it!:) And the smell,,mhhh it makes u feel like u are in a tropical beach,surrended by fresh mangos! Lol!:) It is super moisturizing and it keeps u like that until the next morning:) Because it is so sweet scented i would not go somewhere where bees are.....
Antud kehav6i on lihtsalt jumalik!:) Mulle nii kohutavalt meeldivad kehav6id ja see on kohe eriti selline v6ine!;) Niisutab nii hästi ,et lausa järgmisel hommikul v6id sa seda veel oma nahal tunda:) Ja see l6hn- mhmmm niii hea! Tekitab tunde, et oled sattunud kuhugile troopilisele saarele ,värsked mangod ümberringi!:)) Kuna tegu on eriti magusa l6hnaga ,siis ma parem hoiaks sellistest kohtadest eemale kus herilased on......
Bourjois radiance reveal helaty mix foundation: I alredy made a review on it and click Here if u haven't read it yet.Long strory short: perfect coverage,blends well,natural healty glowy look:)
Tegin just pikema ülevaate antud jumestuskreemist mida saad lugeda siit
Kes aga lugeda ei viitsi siis v6tan antud toote kokku s6nadega : suurepärane katvus,loomulik ja kumav tulemus:)
Lumene pure radiance day cream: I have already talked about this cream,but when u love something so much u have to include it almost every single fav post!:) This is my second jar and it's almost empty! I know i just bought it but it just keeps dissapearing!:)
Olen juba pikemalt sellest kreemist rääkinud ja no mis sa teha saad kui midagi nii väga armastad siis pead seda ju igas postituses ka näitama:) Minu hämminguks on mul purk juba peaaegu tühi,kuigi alles kuu alguses ostsin selle..ma t6esti ei tea kuhu see kreem niimoodi kaob:)
Mint green lace top: I have worn it basecally every day! It is just so elegant and sexy in the back.Plus the colour is amazing!:)
Olen praktiliselt igapäev seda toppi kandnud.Värv on imeline ja tagumine osa on nii seksikas ja paneb kohe tahtma seda kanda:)
Owl necklace:Just bought it few days ago at Talley Weijl.It was only 5.95 .So cute!:)
Soetasin selle juts paar päeva tagasi Talley Weijl'st  ja seal oli kampaania osadele toodetele, et v6ta 2 maksa 1 eest,aga mina lollakas avastasin selle siis kui olin juba maksnud ja välja jalutamas.
L'oreal elvive miracle oil: Again ,i have talked about it already but it is still my love and it keeps that way!:))
See lihtsalt on ja jääb mu lemmikuks!:)
Lirene anti-cellulite massage peel:Full review over here
I love the huge particules in it!:)
Lihtsalt armastan neid suuri koorivaid osakesi seal sees!:)


Because all of my another tv shows like Pretty little liars,Arrow,Walking dead are on a season break,i had to find another show to watch and thought that why not this one.Am still on season 1 and i can't wait to see episodes where Kutcher is:) So far it has been hilarious!:)
Kuna minu enamik seepe on läinud puhkusele ja naasevad alles suve l6pus/ sügisel ,siis pidin otsima uue seebi mida vt ja m6tleisn et miks mitte Kaks ja pool meest! Olen alles esimese hooaja juures ja täitsa m6nus on!:) Ei j6ua ära oodata millal j6uan Kutcheri osade juurde:) Kuigi olen kuulnud,et need ei pidavat nii naljakad olema..aga eks me näe kui seal maal olen:)


 



And i just can't get those 2 songs out of my head! :))
Ja neid kahte laulu ei saa ma ka enam oma peast välja-hommikust 6htuni,läbisegi nad mul m6tteid ummistavad!:)

No comments:

Post a Comment