May empties!





Mavi nail polish remover: Did it's job well but left my nails a little dry.
Igati korralik laki eemaldaja, aga jättis küüned veits kuivaks.
Syoss shine-sealing shampoo: I really liked it! Left my hair shiney and soft.But in the end i guess my hair got tired of it and went greasy very fast.
Mulle igati meeldis see shampoo,juuksed jäid läikivad ja pehmed.Aga kuna tegu oli suure pudeliga, siis mu juuksed arvatavasti väsisid ja tüdinesid ja muutusid l6pu poole kiiresti rasvaseks.
Dove shea butter and warm vanilla shower gel:Sooooo good!!:) The smell is just heavenly! The texture is creamy and velveti.Also i didn't need to apply my body butter after that , it left my skin so soft,moist and left the scent all over my body that usualy most shower gel doesn't.
T6siselt hea oli!:) Ja see l6hn on lausa taevalik!:) M6nusalt kreemjas ja sametine tekstuur.Jättis naha pehmeks,niisutatuks ja l6hna mida tavaliselt osad geelid ei jäta.Kindlasti ostan veel!:)
Clean and clear blackhead cleaning scrub: For me the particules where too noticeable and harsh,and i am not gonna buy this product again.But overall it removed my blackheads and my skin was soft and clean.
Uuesti ma seda toodet ei ostaks,kuna minu jaoks olid need koorivad osakesed liiga suured ja tuntavad.Muidu aga eemaldas komedoonid ilusasti ja jättis naha pehmeks ja puhtaks.
Lacoste Pour Femme perfume: Really good perfume.
Väga hea parfüüm oli. Odavama versiooni saam kui osta Prismast La Rive oma kus krokodilli asemel on peal kilpkonn  ja saab odavama raha eest sama hea kvalideetse l6hna:)
Oriflame Eclat Weekend perfume: Again,very good summery perfume.
Jällegi väga hea ja odav l6hn suveks.Püsib peal kaua.
Lingonberry shampoo & conditioner: Only the smell was good,-strong fresh berry scent.They both where too liquidy and didn't lather at all.
L6hn oli ainult nende kahe puhul hea-tugev värskete j6hvikate l6hn.Muidu aga olid liiga vedelad ja ei vahutanud grammigi.
Oriflame caramel tender care:Finally one jar is emptie!:) I have now 5 more left...But i love them so much!:)
L6puks sai üks potsike tühjaks! Ma olen seda juba ma ei tea mis ajast kasutanud. Üks maas,viis veel...Aga nad on lihtsalt niii head, et ma kasutan nad r66muga l6puni.Ja loodan, et vahepeal uus piiratud koguses topsik välja ei tule...
Oriflame Giordani Gold eyeliner: At first it was a really good eyeliner but then it just suddenly started shrink and dryed up.So usually i don't throw things out that isn't emptie but this just doesn't work for me anymore and am not using it,so it has to go.
Alguses oli tgeu väga hea laineriga.Kuid siis äkki lambist ilma mingi p6hjusesta hakkas ta kuivama ja kahanes  50 sendi suuruseks! Tavaliselt ma ei viska mitte tühjasid asju ära kui see on ilmslegelt oma aja ära elanud ja ma ei kasuta seda ka ,seega tal on aeg minna.
Cyclax nutress cocoa body butter: First, this thing is far for being a body butter! Too liquidy! Secondly the smell is just ...disgusting! I thought that i could use it on my feet but no! Its not even half emptie and am just gonna throw it away! The worst body "butter" that i have used ever! Full review over Here
I know i promised to use it all up but no way!
Esiteks pole tegu mingi kehav6iga! Liiga vedel! Ja teiseks,on see l6hn liiga vastik. M6tlesin kyll,et kasutan vapralt l6puni ja seda ka siis oma jalgadel aga ei...Halvim "kehav6i" mida eales kasutanud olen!
Garnier  mineral sensitive deodorant
Flomar perfect coverage concealer:Really good concealer! Covered well,affordable and natural finish.
Väga hea peitekreem oli.Kattis hästi,jättis loomuliku tulemuse ja lisaks veel taskukohane.Tahtsin seda uuesti osta aga kuna mul polnud Maxima xx tol hetkel läheduses ja teise linna otsa ka ei raatsinud s6ita pidin ostma Maybelline Fit Me oma,millest tuleb juttu lähiajal.
Bourjois Bio Detox foundation: I really liked it, besides that it dried fast and i lost a quite a lot of product because of that. New bottle was already in my shopping card when i saw that the Maybelline Fit Me was on sale so i decided to get that -wrong idea !:(  But i think now when am in love the Healty Mix one am not gonna buy this one again.
Vaatamata sellele ,et see kuivas kiiresti ja kaotasin palju toodet tänu sellele ,meeldis see mulle väga ja olin juba uuesti seda ostmas kui avastasin et Maybelline Fit Me on soodukaga ja ostsin siis selle,mis ilmselgelt oli suur viga.Aga kuna ma olen nüüd armunud  Healty Mix uude väljaandesse ,siis vaevalt ,et ma seda Bio detoxi enam ostan.


What have u used up recently?
Millele tegite Teie l6pu sel kuul?

4 comments:

  1. See prismas müüdav lõhn ei ole ikka üldse ligi lähedale ka sellele lacostile ja ei püsi peal ka maha vistaud raha...

    ReplyDelete
  2. wow thats a lot of empties!

    Very cool blog!! Love it.

    I invite you to check out my blog!
    loyaltofashion.blogspot.com

    ReplyDelete