Review: Clean&Clear blackhead cleaning daily scrub



  • Smells good and fresh
  • Big noticeable particules
  • Creamy texture
  • Soft and clean face after
  • Removes blackheads and other blemishes well
It is a very nice scrub.It does work well on my skin,no breakouts and blackheads ( i did have some here and there and now they are gone!;) The smell remindes me cucumber and something else,but it is very fresh and pleaseant;) Skin is clean and soft after. Only thing that bothers me a little is that the particules are hard and noticeable and i would not recomend it on a sensitive skin..Also they get stuck on your hairline, but other than that, the product is good and i would buy it again:)




Tegemist on  komedoonide vastase kooriva pesuvahuga.Toode ise on kreemja koostisega ja siniste ,küllaltki suurte tuntavate ja natuke isegi karmi osakestega. Ei soovitaks tundliku naha omanikele.Eemaldab mustuse ja komedoonid üllatavalt hästi,jättes naha pehmeks,värskeks ja mitte kiskuvaks L6hnalt meenutab nagu kurki ja midagi veel..Ainuke mis mind häiris oli see, et graanulid jäid juuksepiirile ja tülikas oli neid sealt kätte saada.Vaatamata sellele on küllaltki hea tootega tegu ja ostaks isegi veel:)

5 comments:

  1. Oh, näokoorijat olekski vaja, peab vist seda poodi minema piiluma. :)

    ReplyDelete
  2. Thanks for the review :) Have been waiting for this !

    ReplyDelete
  3. Eemaldab see tõesti ka nina pealt hästi komedoone? :O Olen poes näinud küll, aga pole uskunud, et selline toode midagi teha võiks..tuleb vist ka järgi proovida :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minul isiklikult polnud väga hull lugu nende komedoonidega ja need m6ned mis nina juures olid,need said ilusasti eemaldatud:)

      Delete