March empties!



Depend purple shampoo: Full review over Here
Am not gonna buy this again because it made my hair so yellow!
Oriflame feet up pink grapefruit foot scrub: Nice product.Smells good and fresh, exfoliating particales are not that harsh and your feet feels nice and soft after:)
Garnier fruit energy daily scrub: Full review over Here
I really really liked that scrub:) Worked well on my skin:)
Batiste dry shampoo: I really should buy full size bottle!:)
Oriflame hair x  hair tonic: Am like so over at this product! I made a promise to myself that i would use it up and then i measure how much my hair has grown and all that jazz but it was a complete failure!  I couldn't keep up the rutine and apply it on my hair. The times when a applyed it and no matter how much i did,this bottle would not go emptie! Then i cut my hair and decided that it's enough and am gonna toss it away! So at the end i never got to see the results,but let's be honest,i didn't see any difference besides that they are a little stronger.So am defenetly not gonna buy it again!
Lumene Angry birds blueberry hand cream: Really nice and cute small hand cream!:) In the end the smell got a little fake but it didn't bother me:)
DKNY shower gel: Amazing!:) All the DKNY products are good!) This little /50ml/ lasted me so long! Foamed up well and the scent lasted so long!:) Even now my entire empties bag smells like it:) I wish i had more of this:)
Oriflame black cabaret eyeliner: Full review over Here
Not the best eyeliner that i have used.It was wearable at first ,even with the unevennless,but in the end it got really worse! It got really clumpy and the wand bristles just got all over the place.Plus the lid broke and if i screwed it open the wand did not come out.
Viva La Juicy La Fleur perfume sample: Really really nice perfume!:) Full size bottle is on my wishlist :)
Donna Trussardi perfume sample:It's not in the picture because my cat lost it somewhere,but it's on my wishlist:)

Depend lilla shampoon: Seda toodet ma küll enam uuesti ei osta,kuna kasu polnud mitte kui midagi ,tegi juuksed veel rohkem kollasemaks kui nad olid:S
Oriflame roosa greipfruut jalakoorija: Igati normaalne toode.L6hnas hästi ja värskelt:).Terakesed polnud ka liiga suured ega tuntavad.Jalad jäid m6nusad ja pehmed pärast koorimist:)
Garnier energiat andev koorimisgeel: Väga hea toode! L6hn oli meeldiv ja pärast 2-3 pesu kadusid ka igasugused ebameeldivused mu näost ja andis kirkama jume:) Kindlasti ostan veel:)
Batiste kuivshampoon:Millegi pärast ma ei suuda kunagi osta täissuuruses pudelit! :) Toode ise on muidu super:)
Oriflame hair x juuksetoonik: Mul on sellest tootest nagu niiiiiii k6rini! Lubasin endale, et kasutan regulaarselt ja m66dan ka siis ja vaatan kas on kasvanud, aga no ei suutnud rutiinist kinni pidada.Need korrad kui pähe kandsin ,siis ka ikka korralikus koguses ja no ma ei tea, aga see pudel ei saanud tühjaks! Siis mingi aeg ma l6ikaisn juukseid ja kogu protsess läks vett pidama, seega otsustasin, et aitab küll ja viskan pudeli minema,mis sest et suhteliselt palju jäi sisse.Aga no oleme ausad ka,mingit imelist kasvu ma nüüd küll ei märganud,pigem olid veits tugevamad, aga siiski seda toodet ma kohe kindlasti enam ei soetaks!
Lumene Angry birds mustika kätekreem: Väga m6nus ja armsas pakendis kreem:) L6hn muutus l6pus veidi keemiliseks ja v6ltsiks, aga see ei häirinud mind eriti:)
DKNY duššigeel: Super m6nus toode! Kahju, et otsa sai:S Vaatamata oma pisikesele 50ml kogusele pidas see mul ikka väga ,,ma pean silmas ikka väga kaua vastu.Vahutas korralikult ja l6hn jäi ikka päris kauaks külge.Enamus geelide ja kreemidega pärast kuivatamist l6hn kaob, aga selle toote puhul jäi see alles:) Tegi naha pehmeks ja värskeks!:)
Oriflame kabaree silmalainer:Polnud just k6ige parem lainer mida olen kasutanud.Vaatamata ebaühtlasele tulemusele oli see üsna kantav,kuniks hakkas otsa saama,siis läks tükki ja pintsli karvad oli kahte lehte laiali ja polnud just mugav peale kanda.Lisaks sellele läks kork ka katki mille t6ttu lahti keerates m6nikord jäi mulle ainult kork pihku, nii et pintsli kättesaamiskes pidin veelkord keerama.
Viva La Juicy ja Donna Trussardi l6hna testrid: M6lemad on super head l6hnad ja leidnud koha minu "TAHAN SAADA" nimekirjas:)Viimane puudub pildilt kuna mu kass kaotas selle kuhugile ära!:)

No comments:

Post a Comment