Tühjad tuubid: August-Detsember

Hei,Hei!



 Oriflame Nature Secrets kiiviga kooriv dušigeel-No ma ei tea,olen ka paremaid dušigeele kasutanud.Oleks võinud rohkem vahutada ja need koorivad osakesed mis nägid välja nagu kiivi seemned,ei teinud suht mitte midagi.Lõhn oli suht okei.Enam ei ostaks.

Fa kookosvee dušigeel-See oli juba etem toode.Lõhn oli meeldivalt värske ja vahutas piisavalt.

Stenders kehakontuure vormiv seerum- Minule meeldis.Lõhn oli suurepärane ja imendus kiiresti,jättes naha siidiselt pehmeks.Koheselt jättis silmaga näha oleva illusiooni perfektsest nahast.Pikemat tulemust kahjuks polnud aga eks ma olen selles ise ka süüdi,sest ma ei kasutanud seda regulaarselt ja trenni ma ka ei teinud.Aga muidu soetaks selle oma raha eest uuesti.



Dove Nourishing Care šampoon-Olen varem ka seda toodet kasutanud ja nagu alati ei valmista Dove mulle pettumust.Super hea lõhnaga ja juuksed jäid ülilõhnavad,pehmed ja kohevad.

Keratin Oil sügavhooldav juuksemask-Esiteks meeldis mulle selle tuubi välimus.Lõhnas hästi.Muutis juuksed hästi siidiseks ja hästi lõhnavaks.Pärast esimest pesu olid juuksed juba palju tervema väljanägemisega.Ostaks uuesti.

Garnier Marvellous Nectar juuksemask- Mulle ei meeldinud.Ta küll lõhnas hästi aga pidin seda kasutama ainult juusteotstel,sest vastasel juhul jäi peanahk mustaks ja suht ebamugav oli.Enam kindlasti ei ostaks.

CoLab kuivšampoon- Ma ei suutnud seda väikest pudelit tühjaks kasutada.Nii kohutav toode,minule ta igatahes üldse ei sobinud.Hästi sellise paksu tekstuuriga,nii,et kui juustesse lasid, siis juuksed kohe jäid sellised vastikud,kleepuvad ja paksud.Ja nüüdseks lõhnab see ka nagu odav meeste tualettvesi.



Nivea Natural Balance aaloega toonik-Nivea on üks selline bränd ,mille tooted mulle kohe üldse ei sobi.Olen proovinud nii näopesugeele/kreeme ja deodorante aga siiani pole ültse miski sobinud.Antud toonik samuti mitte.Tavaliselt tekib mul reaktsioon kohe mingi paari päeva või nädala möödudes aga sellega läks kauem ja arvasingi,et oh näed,imekombel toode sobib.Mingi kaks kuud hiljem tekkis lihtsalt näole ming selline ekseemi taoline asjandus.Eirasin alguses seda.Siis vt ,et hakkab nagu suurenema.Mina hoogsalt aga kasutasin toodet edasi.Siis vt,et hakkab levima,paanikas olles mõttlesin,et ongi mingi ekseem,käisin ostsin veel ekstra apteegist kaks korda kreemi ,ise veel kaks korda päevas toonikut usinalt kasutades.Kreemid ei mõjunud ja lööve levis.Ma olin ikka suht paanikas,sest see sügeles ja arsti juures olevad järjekorrad oli suveni põhimõtteliselt.Mina aga ikka usinalt kasutasin,mõeldes,et kui kasutan seda "loodusliku" toodet mis on tundlikule nahale,alko-ja muude kahjulike asjade vaba,siis see peaks ju natukenegi aitama,aga eih! Pudel sai lõpuks tühjaks ja pärast nädalast olekut oli terve lööve mu näost kadunud.Siis ma alles taipasin,et toonik oli koguaeg süüdi..pfff ma olen ikka nii loll!:)

It´s Skin porgandiga kirgastav näomask-Täiesti esimest korda ostsin sellist kangasmaski.Olin super põnevil.Pakki avades ja maski välja võttes ,oli pakis nii palju lima ja löga ,et see oli veits ebameeldiv.Mask ise oli super märg ja suur minu näo jaoks.Kippus pidevalt maha libisema.Mingit muud ebamugavus tunnet polnud.Pärast tuli kogu see löga omale sisse masseerida.Mingit erilist tulemust ma selles ei saanud.Nahk oli ikka samasugune ,pisut kleepuv.Mul on veel teepuuõliga variant mis ootab proovimist.Ma pulli pärast ostaks neid veel.Maksid nad Tallinna Kaubamajas euro tükk ja neid oli seal oma 8 varianti.

Avon Planet Spa kirgastav näomask merevetika ja pärlitega-Minu ootused selle maski suhtes olid suured.Paraku aga jäi ta selliseks okei tooteks.Tekstuurilt oli ta selline kreemjas,hästi tuntavate terakestega ja ma nagu ei saanudki aru,et kustotsast see mask on, sest kasutusjuhendis on öeldud,et kanna mask näole,hõõru /masseeri  ja loputa maha.Sellest hoolimata ma hoidsin seda mingi 5 min alati näol,hõõrusin sisse ja siis loputasin maha.Pärast pesu jäi nahk kohe selline rasune aga mitte ebameeldivalt.Tänu sellele ei olnud vaja ka niisutavat kreemi .Mingit sära või etemat näonahka ma küll ei märganud.Tundus jah rohkem nagu koorija olevat.Enam ei ostaks.

Avon Nutra Effects kirgastav päevakreem-Ma alles nüüd avastan,et kui palju kirgastavaid tooteid mul olnud on:) Aga see kreem oli igati okei.Hästi meeldiva kerge tekstuuriga,lõhn oli hea ja imendus kiirelt nahka.Nahk jäi pehme ja sile.Kergelt oli isegi märgata,et nahk nagu on veits säravam.

L´Oreal Revitalift päevakreem-Selle kreemi ostuga ma panin veits puusse! Otsisin netist kreeme ja vaatasin ,et oh see kreem on mingi superluks alega ja lugesin kiiru ja poole silmaga ,et vananemisvastane.Mõtlesin,et ah savi,oleks juba aeg ka neid kreeme kasutama hakata.Pakki avades vaatas mulle vastu tilluke 15ml purgike,kus kirjas,et toode sobib 40-60 aastastele.Ma olin segaduses:) Vaatasin netist korralikult järgi ja kõik oli õige,lihtsalt ma ise olin natuke lohakas.Tegelt mulle isegi meeldis,et ta nii tilluke oli ,sest mida suurem purk,seda kiiremini mul tekib see tüdimus ja ei taha enam kasutada.Kasutasin selle toote vähem kui kuuga ära,lõhn oli liiga tugev,muidu aga okei kreem.Uuesti igatahes ei ostaks.



Oriflame The One alus-ja kattelakk-Minu arust veits kehv toode.Ootasin,et hoiab lakki kauem peal.Läiget oleks võinud ka rohkem anda.

Oriflame The One-5in1 seerum küünte-See oli juba veits asjalikum toode.Küüned tõesti kasvasid kiiremini aga polnud siiski tugevamad.Meeldis see,et imendus kiiresti ja ei jätnud sõrmi õliseks ega midagi.Meeldiva kerge lõhnaga.

Avon Big Multiplied ripsmetušš (must)-Alguses mulle see tušš ei meedlinud,oli liiga märg ja määris lauge jubedalt.Aga pärast mõningast seismist,muutus paremaks.Enam ei määrnud ja tekstuur oli ka parem.Paraku aga ripsmeid hullult ei suurendanud ja paksemaks neid ka nagu ei teinud.Küll aga eraldas ja näisid loomulikud.

Oriflame Tender Care mustsõstra palsam- Kunagi mulle hullult meeldisid need palsamid.Nüüd olen aga õnnelik,et sain viimase purgiga peaaegu ühele poole.See mustsõstra oma oli liiga keemia.Lisaks tekitas ta mulle ka mingi lööbe huultele ja loobusin poole peal.Lisaks on nii ebamugav seda sealt näpuga urgitseda.

Sanex deodorant tundlikule nahale-Iseenesest igati okei deodorant,ei tekitanud allergiat aga ta ei hoidnud ka mind kuivana.Pidin mitu korda päevas uuesti peale kandma.Lisaks ei eemaldanud ta ka piisavalt ebameeldivat lõhna.Kahju,lootsin nii väga,et saan seda kasutada.

Hand Series kätekreem-Täiesti tavaline kätekas.Imendus kiirelt ja niisutas.

Maybelline Baby Lips huulepalsam-Mulle meeldis,niisutas korralikult,lõhnas hästi ja jättis huuled pehmeks.

Stella McCartney Pop perfüümi tester- Sain selle mingi ostuga tasuta kaasa ja jube hea lõhn oli.Selline pehme ja naiselik.Kahju ,et ta selles väikses lapi vormis oli,sai ainult ühe korra kasutada.



No comments:

Post a Comment