How i use to do my make-up!

    Hei,Hei!

Hetkel on ringi ringlemas Youtuuberite seas selline video nagu "How i use to do my make-up in high-school" Põhimõtteliselt räägid ja näitad kuidas sa omale kooli ajal meiki tegid .Idee on minumeelest nii lahe ja tahtsin ka hirmsasti ise selle ära teha,siis teen selle lihtsalt blogi vormis ja panen mõned häbi,häbi,häbiväärsed pildid ka ülesse mis on enam vähem sellel ajal tehtud ja ära suudetud ilmutada:)

Ma arvan,et ,ma võisin olla kuskil 13-14 kui ma meiki kasutama hakkasin ja mul polnud õrna aimugi mida ma teen.Ma mäletan,et oma esimese jumestuskreemi sain ma ka vist sõbranna käest kellel oli hästi palju testreid kodus mis käisid ajakirjade vahel.Ma ei tea miks ta need mulle andis aga ma mäletan,et tegu oli MaxFactori jumestuskreemiga mis pidi ühilduma sinu enda naha tooniga.Ma isegi ei tea kas neid enam müüaksegi.Igatahes toon ei sobinud mu nahaga ja pintslitest ja aluskreemist kui sellisest polnud mul ka aimugi.Kreem sai näkku ja ega siis mingit ühtlustamist kaelani või muud säärast ammugi mitte ei toimunud:)Ma veel nii mäletan ,et keegi pidevalt ütles mulle et mul on nagu mask ees ja mina ei saanud aru millest jutt:) 

Igatahes,kreem sai laigulisena ja jubedalt mul näkku.Puudrit,põsepuna ja muud säärast ei eksisteerinud minu maailmas tol ajal.Ma mäletan et alati päeva lõpuks oli mu nägu rasune ja jumestuskreem sinna-tänna laiali aga polnud hullu ma olin ikkagist äge!:)

Samuti ei eksisteerinud kulmutooteid minu jaoks.Mul olid nii kelmikad ja kohutavad kulmud et ma lihtsalt ei saa aru kuidas ma niimoodi ringi sain käia! Mu kulmud olid hästi puhvis ja mingi keskkoha peal nad nagu hargnesid ja läksid kaheks.Ma mäletan et sõbranna alati naeris mu kulmude üle ja ta isegi kord tegi neist pilti mis vist ilmutati ära ka!:) Oh seda pildi ilmutuse aega!:) Igatahes kulmud tegid ise mis ise tahtsid ja mul oli neist jumala savi:)

Kõige rohkem tähelepanu said mu silmad.Ma mäletan,et mul oli kahte erinevat lauvärvi komplekti.Üks oli duo kus oli helesinine ja sillerdav valge ja teine oli ka duo lilla ja valgega.Sinine oli sellepärast ,et ma arvasin et see sobib perfektselt mu sininse Adidase dressipluusiga. Nii ma siis kandsin värvi kuni kulmudeni ja  olin super äge.Ja kui ma õieti mäletan siis mõlemad värvid olid ostetud kuskilt putkas mis müüs igasugu odavat pudi.

Esimene ripsmetušš oli Maybelline Sky High.Mäletan et olin näinud kas telekas või Stiina ajakirjas reklaami ja pidin selle omale saama.Tol ajal oli see ikka päris kallis ja ma olin nii uhke enda üle:) Kuna mul on ühed ripsmed valges,siis ma algul värvisin ainult ühe silma ära,jättes teise niisama....Mul on lihtsalt nii häbi praegu!:) Siis sõbranna ütles et ma võtaks ennast kokku ja ma pidin mõlemad silmad ära värvima.Ja ma ei piirdunud ainult ühe kihiga,käiku läks ikka oma 3-4 kihti.Oh õudus millised tükkis ämblikujalad mul olid.Aga ma olin endiselt omastarust üliäge!:)

Silmapliiats oli mu meigi tegemise juures kõige vajalikum ja kõige tähtsam asi üldse!.Sai see samamoodi putkast ostetud ja mäletan,et see oli suht kõva ja sai siis ennem tatiga kokku tehtud et pehmem oleks kuna nii olin ma näinud et tehtaks..jumal seda teab kust ma siukest jura veel nägin aga ma nägin:) Silmapliiats läks nii ülesse kui ka alla ja ikka niiiiiiiiii paksult et mul hakkab praegu õudne tagasi mõeldes.Siuke suitsusilm oli. Pärast paari tunnist peal olemist hakkas see laiali minema ja päeva lõpuks koos tušši ja lauvärvi ja loomulikult jumestuskreemiga olid nad mul kõik nii laiali näos et see oli kole,lihtsalt kole.

Huultel kandsin ma nätsumaitselist rullikuga huuleläiget ,mis oli nii kleepuv aga savi-see oli nätsumekiga.Prrrrr!:)  Samuti on mul piltidel silma jäänud mingi pruunikas/metallne värv ,ma ei tea kust ma sellise värvi veel välja valisin .

Meil sõbrannaga oli tihti fotosessioonid kus me siis panime ägedad riided selga ja tegime meiki ja siis läksime õue pildistama:) Ma mäletan et sõbranna tegi tihti mulle meiki ja tal alati õnnestus paar korda mulle silmapliiatsiga silma torgata ja see pakkus talle nii palju nalja:) Ja kui avastasime et meik on äge ja ilusasti välja tulnud siis ma järgmine päev kandsin seda lihtsalt koolis.Praegult tagasi mõeldes ma lihtsalt ei suuda uskuda et selline aeg oli olemas ja et ma käisin niimoodi avalikult ringi:) Ja mu juuste värvist ei ole mõtet ka üldse rääkida.Mul oli vist iga nädal uus värv peas..:) 

Ma olin kuskil 19 kui ma avastasin Youtube ilumaailma.Enne seda ma teadsin seda keskkonda rohkem kui lihtsalt mingid koduvideote ja muu säärsena aga siis kui ma puht juhuslikult avastasin Xsparkage kes oma magamistoas õpetas kuidas lainerit kasutada,muutus mu maailma.Ma vist ligi pool aastat vaatasin igapäev jutti neid videoid ja ma olin avastanud täiesti uue maailma ja ma tänaseni alustan oma hommikut kohvi ja ilugurudega juutuubis:)


No comments:

Post a Comment